Andreea Raicu slăbeşte cu apă şi seminţe

24 martie 2012 16:32   Actualitate
Ultima actualizare:

Chin, ambiţie şi înfometare. Acestea sunt ingredientele de bază din dietele vedetelor. Vara se apropie şi divele autohtone nu-şi mai permit luxul unei cine copioase. Ca să arate cât mai bine pe plajă, în costume de baie, au renunţat la dulciuri, beau apă în exces şi mănâncă numai verdeţuri.

Cine crede că-i uşor să fii vedetă se înşală. Andreea Raicu, Claudia Pătraşcanu, Carmen Brumă şi chiar Andreea Esca dau mărturie că nu-i uşor să ai kilograme puţine.

Pentru a slăbi rapid şi eficient, vedetele au folosit diete personalizate şi au consultat medici nutriţionişti.

Unele au renuţat total la carne sau la dulciuri, altele au băut mai multă apă şi au mâncat mai multe verdeţuri ori au făcut mai mult sport.

Andreea Raicu nu are fluctuaţii mari de greutate, dar tot ţine o dietă. Mai precis un regim de viaţă.

Vedeta de la Prima TV spune că, în cazul ei, regimul disociat a dat mereu rezultatele cele mai bune.

„Mănânc o zi paste, o zi legume sote, o zi pui şi o altă zi orez", a mărturisit vedeta pe blogul personal. Andreea mănâncă în acest fel, dar nu respectă o anumită ordine a zilelor.

Chinul alimentar nu e suficient nici în cazul ei pentru a-şi menţine silueta dorită. Raicu îşi combină dieta cu cel puţin o oră de fitness pe zi.

„Practic n-am făcut mare lucru. Am schimbat ora cinei de la 8 la 6 seara, am băut mai multă apă şi am mâncat mai multe legume crude.

Cred că cel mai important lucru, de care nu uit niciodată şi care este mai preţios decât orice cremă sau loţiune, este apa.

Cel puţin 2 litri pe zi. Nu aveţi idee ce important este să bei cât mai multă apă!

Pielea e mai frumoasă şi mai strălucitoare, slăbeşti mult mai repede şi încă multe alte beneficii", declară vedeta pe blogul personal.

Andreea Raicu recomandă un alt truc plin de beneficii, celor care sunt vegetarieni ca şi ea: seminţele de floarea-soarelui.

Datorită faptului că sunt bogate în potasiu şi ajută la eliminarea excesului de sodium din organism, seminţele de floarea-soarelui pot fi consumate frecvent, la orice oră.

În plus conţin magneziu, fosfor, calciu şi au un aport considerabil de acizi graşi omega-6.

Aşa arată «coşul» ei de cumpărături

Este şi normal să-şi menţii silueta cu cele câteva seminţe şi produse naturiste care îţi alcătuiesc „coşul zilnic".

Andreea Raicu a fost surprinsă venind de la cumpărături, iar plasa cu produse pe care o ţinea în mână conţinea doar câteva cutii cu cereale.

Andreea Esca, fără dulciuri, dar cu mult sport

"Am renunţat să mai mănânc dulciuri şi am început să fac Pilates, sport de care m-am îndrăgostit. Nu lipsesc de la antrenamente.

M-a motivat faptul că s-au văzut rezultate destul de repede. Am avut 60 de kg, iar acum am ajuns pe la 55 de kg.

Dacă astăzi îmi permit să mănânc două prăjituri mici pentru că am avut poftă, sunt atentă mâine, poimâine să mănânc mai puţină mâncare care să nu fie în regulă - adică pâine, paste - astfel încât să rămân la kilogramele astea.

Mă cântăresc aproape în fiecare zi ca să mă menţin", a povestit prezentatoare Ştirilor PRO TV, pentru www.csid.ro.

Claudia Pătrăşcanu mănâncă doar ce găteşte în casă

Fosta cântăreaţă din trupa Sexxy îmbină dieta cu mişcarea fizică.

„Am ţinut mereu dietă, însă acum, că vine primăvara, mai schimb alimentaţia.

Cel mai mult mănânc piept de pui la grătar şi legume. Mănânc sănătos, doar mâncare făcută în casă.

Îmi mai plac sushi-ul şi mâncarea chinezească. Cu salatele nu mă omor, dar acum am descoperit o reţetă de salată care ţine loc de o masă şi chiar de desert.

Cu ţelină rasă, mere, o linguriţă de miere de albine şi smântână iese o nebunie.

La această dietă, adaug sport de cel puţin trei ori pe săptămână", a declarat Claudia pentru Click!

Carmen Brumă, multe verdeţuri

„Verdeţurile de primăvară sunt un remediu eficient în cazul unui organism obosit, stresat şi fără vitalitate.

Acum organismul îşi accelerează procesele detoxifiante, ca să facă faţă unui nou ciclu biologic. Ideal ar fi să diminuăm consumul de carne şi să-l creştem pe cel de verdeţuri de sezon.

Cea mai bună reţetă de salată de primăvară, din punctul meu de vedere, este cea cu spanac, leurdă, untişor, urdă, busuioc proaspăt, zeamă de la un grapefruit şi ulei de măsline.

La spanac, alegeţi frunzele mici şi fragede. Prefer urda, pentru că este o variantă de brânză uşor digerată de organism", a mărturisit pentru Click! Carmen Brumă.

Şi bărbaţii fac eforturi pentru siluetă!

Cătălin Botezatu a slăbit cu ceaiuri

Cătălin Botezatu a reuşit să slăbească într-un mod considerabil în ultimii ani acordând mai mare atenţie meselor zilnice şi, în mod special, bând zilnic ceai Zein.

Licoarea produsă în Liban l-a ajutat pe designer să ardă grăsimile şi să ajungă la o siluetă de invidiat, în condiţiile în care nu merge frecvent la sală.

Designerul a scăpat de kilogramele în plus fiind mai atent la meniul zilnic. A eliminat carnea de porc şi produsele alimentare foarte procesate şi a început să consume multe fructe.

Dimineaţa consumă cereale cu iaurt, somon afumat si omleta cu salata. La prânz, supă sau carne de pui la cuptor, iar seara se răsfaţă cu peşte sau mâncare gatită.

Între mese, Botezatu ronţăie alune sau mănâncă fructe. Se întâmplă să ignore sfaturile oricărui nutriţionist şi să mănânce diverse snacksuri, covrigi sau dulciuri.

Din fericire, ceaiul Zein pe care îl bea în fiecare zi reuşeşte să regleze situaţia.

Mai multe