Au înlocuit-o pe amanta lui Garcea cu Pamela de România!

13 decembrie 2010 18:01   Actualitate
Ultima actualizare:

Claudiu Bogdan şi Cristina Coca se înţeleg de minune de când amanta lui Garcea, Ramona Lăzuran, a dispărut din viaţa lor.

Tânăra a lucrat timp de trei luni ca asistentă la matinalul de la OTV, însă, de o săptămână, ea a fost dată afară de Claudiu, deoarece se învoia foarte des de la emisiune. Vestea a bucurat-o foarte mult pe Cristina, care oricum nu o suporta pe Ramona, deoarece îi făcea avansuri în direct carismaticului prezentator otevist.

Vezi şi:

Divele Şerban, Buruiană şi Lăzuran, hărţuite de maniaci sexuali

Ramona Lăzuran l-a vrăjit pe domnu' poliţist de la rutieră

Amanta lui Garcea vrea să spargă casa OTV-iştilor

Ramona Lăzuran are un iubit celebru şi necăsătorit!

Ba mai mult, în luna septembrie, Cristina l-a ameninţat pe Claudiu cu divorţul, dacă îi mai permite amantei lui Garcea să se dea la el. Frumoasa blondină nu a putut răsufla uşurată prea mult timp, deoarece a aflat că soţul ei a angajat o altă bombă sexy.

Claudiu a adus-o în locul Ramonei Lăzuran pe Simona Traşcă, cunoscută în show-bizz drept "Pamela de România", datorită bustului ei impresionant: "Ramona avea mereu şedinte foto şi lipsea mult de la emisiune, motiv pentru am decis să o aduc pe Simona. Cristina nu are de ce să fie geloasă pentru că nici o femeie nu e mai frumoasă ca ea", a declarat Claudiu Bogdan, pentru Click!

Vezi şi:

Pamela de România, violată şi îngropată de vie

«Fostul iubit mi-a zis că mă omoară!»

«Blonda lui Negru» face sex pe bani?

Simona Traşcă: "Dan Negru mi-a distrus viaţa"

Mai multe