Meghan Markle, mărturisiri despre viața modestă pe care o ducea înainte de a fi celebră

25 februarie 2017 19:56   Internațional
Ultima actualizare:

Se pare că cei mai celebri prinți din lume, William și Harry, au o slăbiciune pentru femeile care au dus înainte o viață modestă și nu s-au lăfăit de copii în lux. Este cazul și Prințului Harry, a cărui iubită, Meghan Markle (35 de ani) a mărturisit că se simțea jenată de stilul ei de viață sărăcăcios.

Astăzi este una dintre cele mai frumoase actrițe și a devenit celebră în întreaga lume anul trecut, după ce a început o relație amoroasă cu Prințul Harry, dar Meghan nu a trăit dintotdeauna așa. Potrivit Daily Star, ea a mărturisit că atunci când încă se afla la începutul carierei în cinematografie, Meghan avea atât de puțini bani încât nu-și permitea nici să-și repare mașina.

Automobilul său, un Ford Explorer, era atât de învechit încât avea chiar și ușile blocate și era nevoie de mult curaj și dibăcie să-l conduci. Frumoasa brunetă s-a simțit de-a dreptul umilită de starea mașinii sale, dar asta era înainte de a obține un rol în serialul „Suits”.

„Ușile din față nu se puteau deschide de la mâner. Trebuia să deschid portbagajul, să mă înghesui pe-acolo până în spatele scaunul din față și abia atunci puteam conduce până la audiții”, a mărturisit Meghan într-un interviu.

Aceasta nu era singura problemă a mașinii sale. Ea a mai declarat că la un moment dat chiar a fost nevoită să lege numărul de înmatriculare pentru că nu mai stătea în acel suport. Ceea ce o îngrijora cel mai mult era sunetul motorului. Mașina sa se auzea ca o barcă cu motor.

Acele zile sunt însă de domeniul trecutului. Ea este acum o actriță celebră, câștigă suficient de bine pentru a se întreține singură, iar după ce s-a îndrăgostit de Prințul Harry, viața ei cu siguranță s-a schimbat radical în ultimele șase luni.

Mai multe