Laura Lavric: «Ăsta e un beţiv.» Scandal de proporţii în Ansamblul «Ciprian Porumbescu», după ce solista a fost dată afară

5 martie 2013 15:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Laura Lavric a fost concediată de curând din Ansamblul "Ciprian Porumbescu", pe motiv că i-a expirat contractul de muncă şi nu poate fi prelungit, întrucât aceasta este pensionară. În urma acestei "întâmplări", între interpreta de muzică populară şi Petre Horvat, managerul Centrului Cultural Bucovina, care răspunde de Ansamblul Porumbescu, s-a iscat un scandal de proporţii.

Marţi, la emisiunea lui, Cătălin Măruţă a încercat să lămurească situaţia şi să modereze conflictul dintre Laura Lavric şi Petre Horvat. Fiind întrebat despre această situaţie, Horvat a declarat că solista nu a fost dată afară din Ansamblu, ci i-a fost schimbată încadrarea.

"Dânsei i-a expirat contractul în aprilie anul trecut. De atunci noi am colaborat şi vrem să ne continuăm colaborarea pe contract de prestări servicii, pe eveniment. Dânsa avea în jur de 17 milioane vechi şi după ce a încetat contractul am chemat-o cam o dată pe lună, însă i-am dat aceiaşi bani", a declarat managerul Centrului Cultural Bucovina.

Răspunsul Laurei Lavric a fost unul foarte categoric: "Nu am nevoie de ansamblul Ciprian Porumbescu. Nu mă mai duc la niciun eveniment. Asta este o lovitură politică. Pe mine m-a adus domnul Flutur, care m-a chemat să relansez Ansamblul. Dacă l-au mazilit pe domnul Flutur, au zis să dea afară pe toată lumea. Sunt Laura Lavric şi nu am nevoie de voi, de salariul vostru".

Înfuriată la culme de declaraţiile fostului său "şef", Laura Lavric a izbucnit: "Ăsta e un beţiv. M-a lovit moral. Eu îi dau în judecată şi cer daune morale".

Mai multe