Cea mai frumoasă femeie din lume e o bihoreancă! Cine e Iolanda, Miss World Next Top Model 2022

4 iulie 2022 14:07   Național
Ultima actualizare:

Reușită mare pentru România! Cine spune că femeile noastre sunt cele mai frumoase are, cu siguranță, mare dreptate! Iolanda Anamaria Babău a marcat o super reușită și a câștigat titlul de Miss World Next Top Model 2022, relatează Adevărul.ro.

Nu este primul premiu pe care frumoasa bihoreancă îl obține: anul trecut a fost Miss Europa 2021 first runner up și Miss Elite World – Popularitate 2021. În 2022, Iolanda Anamaria Babău s-a luptat cu 28 de concurente din Rusia, Ucraina, Grecia, Algeria, Egipt, Macedonia, Franța, Nigeria și Bulgaria, însă a fost favorita juriului la toate cele patru probe.

S-ar putea să îți placă la fel de mult:  Cât de frumoasă e adversara lui Halep din optimile de la Wimbledon! I se spune noua Sharapova

Are 28 de ani și nu e la prima reușită, având în vedere că anii trecuți strângea zeci de mii de voturi online, se mai arată în Adevărul.ro. Tânăra este din Beiuș, Bihor și a terminat Academia de Studii Economice din București, fiind licențiată în Relații Internaționale. Și frumoasă, și deșteaptă, bihoreanca a lucrat o bună perioadă de timp în domeniu, dar a decis să devină antreprenor.

Nu rata nici: Ea este Miss Queen 2022, cea mai frumoasă femeie transgender din lume!

Iolanda Anamaria Babău a lucrat la DGASPC și este are master în diplomație

După cum vă spuneam, pe perioada facultății a fost președintele AIESEC România și apoi și-a continuat studiile cu un master în diplomație. A lucrat în administrația publică, mai exact la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4, apoi a ajuns Director de Cabinet la Ministerul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Comerţ, Turism şi Profesii Liberale, consilier în Ministerul Economiei şi în cel al Sănătăţii.

Află cum a reușit să îmbine utilul cu plăcutul, aici, pe ADEVĂRUL.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe