Varga, golgheter şi la femei!

22 decembrie 2009 15:57   Actualitate
Ultima actualizare:

"Dacian Varga e idolul femeilor", a spus Mihai Stoica despre fostul elev al lui Dan Petrescu, la petrecerea de final de an a ialomiţenilor. Managerul Urziceniului nu şi-a argumentat public declaraţia, dar vorbele lui nu au fost lipsite de suport.

Fotbalistul îşi schimbă iubitele cam o dată la două luni şi şi-a făcut un renume de mare cuceritor. În ultima jumătate de an el s-a afişat în faţa colegilor de la Unirea cu trei iubite!

Pe aceeaşi temă:

Ei sunt cei mai mari afemeiaţi din istoria naţionalei

Pe prima fată, o brunetă, a prezentat-o la banchetul organizat de formaţia lui Bucşaru după câştigarea titlului din vară.

Şatena. A doua prietenă a lui Dacian a mers, în septembrie, la meciul de la Sevilla

Relaţia celor doi nu a durat foarte mult, doar cât a ţinut vara, pentru că în septembrie, la cel de-al doilea meci al Unirii în grupele Ligii Campionilor, de la Sevilla, Varga a avut o altă parteneră.

Tehnicianul Dan Petrescu le-a dat voie jucătorilor să îşi ia cu ei în Spania şi jumătăţile, iar Dacian a luat-o cu el în avion pe o tânără şatenă.

Bruneta. Prima fată pe care a prezentat-o colegilor săi l-a însoţit la petrecerea din vară pentru câştigarea titlului

Nici această legătură nu a avut mai mult noroc, pentru că, la următoarea acţinue a ialomiţenilor, jucătorul convocat în ultima vreme şi la echipa naţională s-a afişat cu o altă cucerire.

La petrecerea de final de an a campionilor, Varga a venit însoţit de o blondă senzuală, a treia sa parteneră în doar şase luni!

S-ar putea întoarce la Sportul din iarnă

Varga nu se bucură de un succes la fel de mare şi în carieră. Situaţia lui este una complicată, dacă nu chiar îngrijorătoare.

Tocmai i-a expirat împrumutul la Urziceni şi din ianuarie va evolua în liga a II-a la Sportul Studenţesc, formaţie cu care se află sub contract.

Asta, binenţeles, în cazul în care patronul său, Vasile Şiman, nu va reuşi să-l vândă nici unei echipe.

Mai citeşte:

Campioni şi la distracţie

Varga: «Golul este pentru mama!»

Mai multe