#Survivor România

Daniel Pavel, despre relaţia şi despărţirea de logodnică. Vorbele care l-au ajutat să treacă peste ruptură

17 ianuarie 2022 16:21   PrimeTime
Ultima actualizare:

Daniel Pavel a avut o relație de șapte ani cu fosta sa logodnică, Marina, de care s-a despărțit subit în 2021. Prezentatorul Survivor România a recunoscut însă că despărțirea a fost una de bun augur, pentru că cei doi nu mai aveau un drum comun în viață.

Daniel Pavel a povesitit că, deși despărțirea a fost una foarte dureroasă, mai ales că a venit la scurt timp după logodnă, a încercat să înveţe din experienţa trăiată. 

”O bună prietenă de-a mea mi-a spus, în momentele grele care au urmat despățirii, că un inel închide un cicul. Pe vremuri se dădeau și inele de despratire. Sigur, nu asta a fost intenția, dar m-a ajutat să trec peste momentele alea”, a povestit Daniel Pavel.

Prezentatorul a recunoscut că cei șapte ani alături de Marina, originară din Basarabia, s-au simțit ca zece ani, pentru că s-au mutat împreună în multe țări și au învățat unul de al altul.

”Ne-am mutat unul după altul, la Bratislava, la Viena, a fost o viață intensă, am învățat mult unul de la altul. Au fost șapte ani ca zece ani. Moldovenii au o vorbă, că ai venit în ospteție. Ea a venit în ospeție în sufletul meu, eu am fost în ospeție în al ei”, a spus Daniel Pavel.

Distanţa şi pandemia au jucat un rol în despărţire

Întrebat de Cătălin Măruță de ce au ajuns să se despartă, Daniel a recunoscut că cele șapte luni pe care el le-a petrecut în Dominicană, filmând emisiunea Survivor, a creat o ruptură între ei. Marina se afla, pe atunci, în Viena și a fost greu să țină legătură. În plus, pandemia a însemnat că nu au putut călători pentru a fi alături unul dealtul. Deși s-au bucurat în momentul în care au fost reuniți și au vrut să se căsătorească, viața a avut alte planuri.

”Ne-am despărțit pentru că așa e viața. Oamenii fac alegerile astea. E un drept divin dreptul la iubire. Experiența Survivor ne-a afectat, ea era la Viena, acasă, eu în Dominicană. A jucat și pandemia un rol, Austria a ieșit ultima din izolare.

Aș fi vrut să topesc distanța dintre noi. Ne-am recuplat, dar conexiunea nu a mai existat. Ea era pe alt drum. Am fost spulberat, m-am întrebat ce am greșit, m-am gândit că am facut tot ce trebuie.  Sunt motive, sigur, dar realitatea când m-am întors acasă e că eram deja separați. Ideea pe care se fondase cuplul dispăruse, lucrurile s-au surpat.

Slavă Domnului și spun asta cu toată iubirea și recunoștința pentru Marina. Experiența mi-a arătat că pot îndura mai mult”, a completat Daniel.

Daniel Pavel a cerut-o în căsătorie pe Marina la întoarcerea din Dominicană

Daniel Pavel şi Marina, iubit cu 17 ani mai tânără, s-au despărţit îm august 2021, după şapte ani de relaţie şi în prag de nuntă. Pe atunci, Daniel spunea că au decis să pună punct relației din cauza “priorităților și a opțiunilor de viitor diferite”,

Cu puţin timp înainte, Daniel o ceruse în căsătorie pe Marina, după revenirea din Republica Dominicană şi spunea că “Marina va fi prima și singura soție”. Nu a fost însă să fie.

Mai multe