Daniel Pavel, despre salariul de la PRO TV! Ce a spus în podcastul lui Măruță

#Survivor România
Ultima actualizare:

A început numărătoarea inversă până la noul sezon Survivor România. Prezentatorul Daniel Pavel se află în Dominicană, la filmări, însă înainte de a pleca a făcut dezvăluiri picante în podcastul "Acasă la Măruță". Iată ce spune Daniel Pavel despre salariul de la PRO TV.

Daniel Pavel, invitat la podcastul lui Cătălin Măruță
Daniel Pavel, invitat la podcastul lui Cătălin Măruță

Daniel Pavel (44 de ani) a plecat de la Kanal D, în curtea PRO TV, postul din Pache Protopopescu achiziționând "Survivor" cu tot cu prezentator. Evident că există și curiozitatea care ține de oferta financiară primită de "domnul Dan", așa că toată lumea se întreabă care e salariul lui de la PRO TV. Inclusiv colegul Măruță.

Până când îl vom vedea pe sticlă, duminică, de la ora 20.00, în prima ediție Survivor România, Daniel a acceptat și o provocare lansată de Cătălin Măruță, aceea de a fi invitat la podcast-ul "Acasă La Măruță!", care de vineri se poate vedea pe Voyo.ro.

Ce spune Daniel Pavel despre salariul de la PRO TV

Prezentatorul a răspuns extrem de sincer tuturor întrebărilor, iar lucruri mai puțin cunoscute de către cei de acasă au ie;it la iveală. 

Mi-am dorit într-o bună zi să stăm față în față”, recunoaște Cătălin. Acesta a profitat de discuția relaxată cu Daniel și i-a adresat o întrebare cu un răspuns confidențial, dar pe care invitatul nu a ocolit-o. „Ți-au dat salariu mai mare la PRO TV?”, a întrebat Măruță. „Am auzit niște chestii frumoase apropo de salariile de la PRO. Este un salariu super-satisfăcător. Eu rămân ce am fost, un romantic”, a fost răspunsul lui Daniel, citat de Fanatik.ro.

Daniel Pavel a vorbit, cu emoție, și despre fiul lui, în vârstă de 17 ani, Antoniu Constantin. „S-a născut pe 17 ianuarie, e un copil astral, dacă îmi permite… Nu știu cum să exprim cât de multe am pentru el. Am senzația că el a venit să ne așeze viețile”, a spus acesta, în podcast. 

Survivor România începe duminică, 16 ianuarie

Survivor România începe pe 16 ianuarie și va fi difuzat în fiecare duminică, luni și marți, la PRO TV, iar cei 12 Războinici și cei 12 Faimoși au filmat deja în jungla din Dominicană. Din echipa Faimosilor fac parte Otilia Bilionera, Xonia, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, TJ Miles, Andreea Tonciu, Emil Rengle și Roxana Ciuhulescu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net