Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, și logodnica lui s-au despărțit în prag de nuntă. “Priorități și opțiuni de viitor diferite”

daniel png
Daniel Pavel și Marina au fost împreună șapte aniFoto: Andreea Dancu

Când toată lumea aștepta să audă clopotele de nuntă bătând pentru Daniel Pavel și iubita lui, Marina, iată că prezentatorul Survivor România a anunțat despărțirea de cea pe care o ceruse recent în căsătorie.

Vedeta Kanal D și cea care i-a fost pereche vreme de șapte ani erau logodiți, dar au decis să pună punct relației din cauza “priorităților și a opțiunilor de viitor diferite”, după cum “domnul Dan” a transmis. Aceștia locuiau împreună în Viena.

“Final de poveste. Priorități si opțiuni de viitor diferite ne-au plasat pe drumuri separate, pe Marina si pe mine, astfel încât nu mai formăm o pereche. Se întâmplă în viața noastră, a tuturor, ca realitatea să ne pună în fața unor alegeri. Marina a fost și este pentru mine o rara avis, iar anii petrecuți împreună au fost plini de trăiri speciale, am adunat amandoi o mare de experiențe, emoții și amintiri comune, care ne-au îmbogățit viața amândurora.

Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine, tocmai de aceea am și simțit nevoia de a vă împărtăși această realitate. Vă mulțumesc, de asemenea, anticipat pentru discreție și înțelegere, pentru ca amândoi dorim ca acest subiect atât de personal să rămână astfel”, a scris Daniel Pavel pe Instagram.

image
Daniel Pavel și Marina erau logodiți de curândfoto: Instagram

"Marina va fi prima și singura soție", spunea Daniel Pavel acum o lună

În luna iulie, reporterii Click! i-au surprins pe cei doi la Vama Veche, îndrăgostiți și gata de căsătorie, mai ales că fuseseră despărțiți timp de mai bine de jumătate de an, cât el a fost în Republica Dominicană.

“Marina va fi prima și singura soție”, spunea Daniel Pavel când a cerut-o de soție pe frumoasa basarabeancă.

george simion port popular jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
Lucile Randon
tonciu prodan reghe jpeg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
silviu silvius prigoana jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage 14 jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg
mirela vaida copii4 png