Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, și logodnica lui s-au despărțit în prag de nuntă. “Priorități și opțiuni de viitor diferite”

Ultima actualizare:

    Daniel Pavel și Marina au fost împreună șapte aniFoto: Andreea Dancu
Daniel Pavel și Marina au fost împreună șapte aniFoto: Andreea Dancu

Când toată lumea aștepta să audă clopotele de nuntă bătând pentru Daniel Pavel și iubita lui, Marina, iată că prezentatorul Survivor România a anunțat despărțirea de cea pe care o ceruse recent în căsătorie.

Vedeta Kanal D și cea care i-a fost pereche vreme de șapte ani erau logodiți, dar au decis să pună punct relației din cauza “priorităților și a opțiunilor de viitor diferite”, după cum “domnul Dan” a transmis. Aceștia locuiau împreună în Viena.

“Final de poveste. Priorități si opțiuni de viitor diferite ne-au plasat pe drumuri separate, pe Marina si pe mine, astfel încât nu mai formăm o pereche. Se întâmplă în viața noastră, a tuturor, ca realitatea să ne pună în fața unor alegeri. Marina a fost și este pentru mine o rara avis, iar anii petrecuți împreună au fost plini de trăiri speciale, am adunat amandoi o mare de experiențe, emoții și amintiri comune, care ne-au îmbogățit viața amândurora.

Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine, tocmai de aceea am și simțit nevoia de a vă împărtăși această realitate. Vă mulțumesc, de asemenea, anticipat pentru discreție și înțelegere, pentru ca amândoi dorim ca acest subiect atât de personal să rămână astfel”, a scris Daniel Pavel pe Instagram.


    Daniel Pavel și Marina erau logodiți de curândfoto: Instagram
Daniel Pavel și Marina erau logodiți de curândfoto: Instagram

"Marina va fi prima și singura soție", spunea Daniel Pavel acum o lună

În luna iulie, reporterii Click! i-au surprins pe cei doi la Vama Veche, îndrăgostiți și gata de căsătorie, mai ales că fuseseră despărțiți timp de mai bine de jumătate de an, cât el a fost în Republica Dominicană.

“Marina va fi prima și singura soție”, spunea Daniel Pavel când a cerut-o de soție pe frumoasa basarabeancă.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net