Vedetele Survivor au decolat spre Dominicană. Imagini și declarații de la aeroport

#Survivor România
Ultima actualizare:

Momentul zero a sosit. Concurenții Survivor România și prezentatorul Daniel Pavel au plecat duminică, 9 ianuarie, spre marea aventură din Republica Dominicană. Cu toții au transmis imagini de la plecare, copleșiți de adrenalină și motivați să câștige.

image

Emil Rengle, fostul câștigător al show-urilor "Dansez pentru tine" și "Românii au talent", dar și fost concurent la "Ferma Vedetelor" face parte din echipa Faimoșilor, în noul sezon al reality-show-ului "Survivor România", care va începe pe 16 ianuarie, la Pro TV.

Filmările vor începe în curând în jungla din Marea Caraibilor, căci concurenții au plecat duminică, 9 ianuarie, spre Republica Domnicană. Emil Rengle a început aventura mai devreme, căci s-a dus în jungla din Peru, unde a făcut meditație și a stat printre preoți și șamani, animale și păsări, ca să se reculeagă și să se încarce de energie pentru următoarea perioadă.

emil rengle jpg

"Mă simt pregătit pentru Survivor atât fizic, cât și psihic și emotional. Mă simt cel mai pregătit. Am stat 10 zile în jungla din Peru, în meditație și în liniște cu șamani și oamenii locului. Abia aștept experiența și să-i întâlnesc pe colegii mei", le-a spus dansatorul urmăritorilor săi de pe Tok Tok. Cărora le-a arătat imagini cu el din junglă, cu păsări sau șerpi.

Alături de Rengle din echipa Faimosilor mai fac parte Otilia Bilionera, Xonia, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, TJ Miles, Andreea Tonciu și Roxana Ciuhulescu

CRBL a plecat din Spania spre Dominicană

CRBL, pe numele lui Eduard Andreianu, a plecat primul spre Republica Dominicană, căci el locuiește cu familia, în Spania. A mers până la Marbella, de acolo, la Istanbul, iar apoi spre La Romana, capitala provinciei cu acelasi nume, din Dominicană. A fost condus la aeroport de soția sa, Elena, și de fiica lor, care nu păreau foarte fericite, de momentul despărțirii. 

Și Robert Niță a avut un discurs emoționant, din mașina care îl ducea la aeroport, "Da, prieteni, astea-s luminile pe care le vezi la aterizare. Că la decolare nu mai vezi nimic. Gata, s-a ternminat așteptarea, de acum începe greul. Vă țin la curent. Cei care se vor ocupa de socializare vor posta noutățile, să ne vedem sănătoși. Și nu uitatți, să câștige cel mai OM", s spus fostul rapidist, pe InstaStory.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net