Vedetele Survivor au decolat spre Dominicană. Imagini și declarații de la aeroport

#Survivor România 9 ianuarie 2022

Momentul zero a sosit. Concurenții Survivor România și prezentatorul Daniel Pavel au plecat duminică, 9 ianuarie, spre marea aventură din Republica Dominicană. Cu toții au transmis imagini de la plecare, copleșiți de adrenalină și motivați să câștige.

article img

Emil Rengle, fostul câștigător al show-urilor "Dansez pentru tine" și "Românii au talent", dar și fost concurent la "Ferma Vedetelor" face parte din echipa Faimoșilor, în noul sezon al reality-show-ului "Survivor România", care va începe pe 16 ianuarie, la Pro TV.

Filmările vor începe în curând în jungla din Marea Caraibilor, căci concurenții au plecat duminică, 9 ianuarie, spre Republica Domnicană. Emil Rengle a început aventura mai devreme, căci s-a dus în jungla din Peru, unde a făcut meditație și a stat printre preoți și șamani, animale și păsări, ca să se reculeagă și să se încarce de energie pentru următoarea perioadă.

article img

"Mă simt pregătit pentru Survivor atât fizic, cât și psihic și emotional. Mă simt cel mai pregătit. Am stat 10 zile în jungla din Peru, în meditație și în liniște cu șamani și oamenii locului. Abia aștept experiența și să-i întâlnesc pe colegii mei", le-a spus dansatorul urmăritorilor săi de pe Tok Tok. Cărora le-a arătat imagini cu el din junglă, cu păsări sau șerpi.

Alături de Rengle din echipa Faimosilor mai fac parte Otilia Bilionera, Xonia, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, TJ Miles, Andreea Tonciu și Roxana Ciuhulescu

CRBL a plecat din Spania spre Dominicană

CRBL, pe numele lui Eduard Andreianu, a plecat primul spre Republica Dominicană, căci el locuiește cu familia, în Spania. A mers până la Marbella, de acolo, la Istanbul, iar apoi spre La Romana, capitala provinciei cu acelasi nume, din Dominicană. A fost condus la aeroport de soția sa, Elena, și de fiica lor, care nu păreau foarte fericite, de momentul despărțirii. 

Și Robert Niță a avut un discurs emoționant, din mașina care îl ducea la aeroport, "Da, prieteni, astea-s luminile pe care le vezi la aterizare. Că la decolare nu mai vezi nimic. Gata, s-a ternminat așteptarea, de acum începe greul. Vă țin la curent. Cei care se vor ocupa de socializare vor posta noutățile, să ne vedem sănătoși. Și nu uitatți, să câștige cel mai OM", s spus fostul rapidist, pe InstaStory.