Cine e TJ Miles, concurent în echipa Faimoșilor la Survivor România

Ultima actualizare:

Marți, 14 decembrie, PRO Tv a anunțat cele 12 nume de vedete care vor face parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2022. Printre ele, un personaj excentric se remarcă de departe, cel care a luat cu asalt internetul românesc în ultimul an. Este vorba despre TJ Miles. Dar cine este el, aflați în rândurile următoare.

TJ Miles, personajul care a luat cu asalt online-ul românesc. / Foto: arhivă personală
TJ Miles, personajul care a luat cu asalt online-ul românesc. / Foto: arhivă personală

TJ Miles este omul care a inventat una dintre expresiile virale din ultimele luni, "Big Blană", prin care descrie tot ce-i place și i se pare la modă.

Deși vorbește mai mult în engleză sau în "romgleză", TJ Miles nu a venit din Statele Unite ale Americii, ci este român. A trăit în Canada cea mai mare parte a vieții sale, iar în 2018 a venit în România, unde și-a deschis un service de mașini cu totul special.

De unde a apărut TJ Miles

Miles Jordache are 33 de ani și 18 ani a locuit în Toronto. Cei de la vice.com/ro au stat de vorbă cu el și au aflat că în adolescență a trecut prin niște situații limită din cauza așa-zișilor prieteni. A reușit să se desprindă de acolo, nu înainte de a comite câteva ilegalități, dar și-a găsit sensul în viață și a obținut o diplomă în afaceri, de care este mândru.

Nu vrea să-și spună întreaga poveste de viață, ci lasă la lumină doar câteva "felii" din ea și, spune el, face asta pentru că vrea să se concentreze pe viitor și să lase trecutul acolo unde îi este locul.

Citește și: Daniel Pavel, detalii din culisele Survivor România

TJ Miles, moment de cotitură acum opt ani

În 2013, Miles a avut un moment dificil, după ce a fost implicat într-un caz federal ce a ajuns și în presă, și la urechile mamei lui. Dezamăgirea din ochii celei mai importante ființe din viața lui a fost motivația de care a avut nevoie pentru a face o schimbare la 180 de grade.

"Mama mea nu știe să urască, nu știe să judece, este doar iubire și iubește totul la mine. Iar când am dezamăgit-o, treaba asta m-a distrus și a însemnat începutul unei noi ere pentru TJ Miles. Am putut să văd viitorul și să văd că puteam ajunge mort sau în închisoare. Nu aveam nicio idee că pot ieși din asta, dar cumva am ieșit. Cazul ăla federal m-a zdruncinat puternic, dar sunt fericit și îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat, sincer", a declarat TJ Miles pentru sursa citată.

Noul concurent de la Survivor, din echipa Faimoșilor, spune că folosește banii pentru a fi mai puternic și pentru a face ca mesajul pe care-l are de transmis să ajungă la cât mai mulți oameni.

Citește și: Survivor România. Ei sunt cei 12 concurenți din echipa Faimoșilor

TJ Miles și faima online

"Faima nu mă va schimba în rău niciodată, ci în bine", zice TJ Miles, care beneficiază de o mare popularitate online. Are mare încredere în el și poate fi considerat arogant, însă el subliniază că asta este doar o aparență.

E foarte activ pe Instagram și YouTube, acolo unde face vlog, și iată că acum a pătruns și în lumea televiziunii, odată cu șansa de a participa la noul sezon Survivor, de la PRO Tv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net