Daniel Pavel, detalii din culisele Survivor România

Ultima actualizare:

Survivor România, emisiunea care s-a bucurat de un succes fenomenal pe mapamond revine în România în curând. Emisiunea va fi difuzată de către PRO TV, iar prezentatorul acesteia va fi nimeni altul decât Daniel Pavel. Într-un interviu recent, el a vorbit despre ce reprezintă experiența Survivor România pentru el și a oferit sfaturi temerarilor care doresc să își încerce norocul în Republica Dominicană.

Daniel Pavel prezintă Survivor România la Pro TV
Daniel Pavel prezintă Survivor România la Pro TV

Daniel Pavel este cel care va prezenta Survivor România, competiție desfășurată în Republica Dominicană. 12 vedete și 12 persoane din afara luminii reflectoarelor se vor lupta una cu cealaltă dar și cu propriile limite pentru a demonstra că merită marele premiu. Competiția va fi una acerbă, iar condițiile de acasă vor deveni doar o amintire. Concurenții Survivor vor fi nevoiți să își construiască singuri adăpost și să își procure hrana, dar și să facă față unor trasee dificile din punct de vedere fizic.

Într-un interviu recent acordat pentru PRO TV, Daniel Pavel a vorbit despre care sunt așteptările sale privind show-ul, dar a dezvăluit și care sunt calitățile pe care trebuie să le aibă un adevărat supraviețuitor.

Daniel Pavel, de la Survivor România, dezvăluiri din culisele Survivor

Prezentatorul a făcut declarații pe marginea show-ului Survivor România, dar și despre concurenții Survivor: „Cred că toate experiențele vieții mele m-au condus către Survivor. Eu cred că m-am născut pentru Survivor, m-am născut să aduc emoția asta, să fiu brooker-ul emoțiilor pentru publicul de acasă și pentru concurenții de acolo. Cred că reușesc că mă pun în pielea lor atât de mult încît să transmit emoția, adrenalina, nebunia…Cred că mă reprezintă”.

Daniel a mărturisit că are așteptări mari de la noul sezon, dar că este sigur că toți concurenții se vor ridica la înălțimea așteptărilor. „Așteptările sunt să fie mult mai intens, mult mai adaptat, mult mai ajustat nevoilor publicului. Concurenții trebuie să aibă în primul rînd dorința aia la limită cu nebunia de a face parte dintr-un fenomen mai mare decât ego-ul lor, decât ființa lui, decât ceea ce ce obișnuiește ca zonă de confort. Apoi motivație, mental puternic, pregătire fizică. Trebuie să aibă un mental de campion”, a dezvăluit Daniel Pavel.

Cine este Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România

Cu o experiență de 12 ani în media, Daniel Pavel a trecut de la o carieră promițătoare de ofițer în marina comercială la cea de om de radio și TV. Daniel Pavel a fost prezentatorul emisiunii “Business on Air” la Radio France International, program premiat de CNA în 2015 și a făcut parte din echipa postului Antena 3 ca prezentator al unei emisiunii săptămânale.

În ceea ce privește viața amoroasă, Daniel Pavel s-a despărțit de iubită după șapte ani de relație, exact în pragul nunții. Dan Pavel și logodnica sa, Marina, și-au spus “ adio!”. Prezentatorul Survivor România a povestit că el a fost cel care și-a dorit separarea, după ce a analizat în amănunt plusurile și minisurile relației. Cu toate acestea, prezentatorul Survivior preferă să păstreze amintirile frumose care îl leagă de Marina și își oferă timpul necesar vindecării.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net