EXCLUSIV Dorian Popa, adevărul despre participarea la SURVIVOR. Solistul este indignat

dorian popa jpeg
Dorian Popa

E vâlvă mare în jurul show-ului Survivor, odată cu mutarea lui la PRO TV și cu castingul deschis pentru alegerea Războinicilor și a Faimoșilor. Apar multe nume celebre pe listă, iar recent s-a vehiculat că Dorian Popa s-ar afla printre concurenți. Click! are, în premieră, replica solistului.

După ce a participat în 2018 la reality-showul „Ultimul trib", de la Antena 1, Dorian Popa (33 de ani) și-a jurat că va fi mai atent la ce astfel de emisiuni se va duce, mai ales că s-a întors din Madagascar cu piciorul distrus. Acum au apărut zvonuri că ar participa, pe sume imense, la „Survivor România", de la Pro TV, și am vrut să-i aflăm părerea despre acest lucru. Dorian a infirmat categoric că ar participa sau că ar fi discutat să primească 15.000 de euro săptămânal în celebrul show, care s-a mutat de la Kanal D, la PRO TV. Iată ce ne-a spus, în exclusivitate, Dorian Popa.

Dorian Popa: „Prezența numelui meu e necesară pentru a crea puțină vâlvătaie”

„Eu sunt un tip destul de relaxat în ceea ce privește articolele din presă și de cele mai multe ori am înțeles că fiecare trebuie să-și facă treaba și să-și câștige pâinea, cu ghilimelele de rigoare, așa cum spun vorbele din popor, motiv pentru care arareori am ieșit în a-mi asuma dreptul la replică. Însă, consider că în ceea ce privește acest proiect și articolele apărute vizavi de participarea mea și negocierile mele cu acest nou proiect, numit Survivor, sunt niște lucruri care nu ar trebui să se întâmple.

Pentru că, obiectiv vorbind, eu nu am fost contactat de echipa acestui brand și cred că prezența numelui meu și a acelor sume, care sunt total fictive, este necesară numai pentru a se crea puțină vălvătaie în ceea ce privește acest show. Nu vreau să creadă nimeni că sunt supărat, dar consider că adevărul este mai presus de orice. Iar eu acum ies public și îmi asum faptul că nu am discutat cu absolut nimeni din producția acestui show, cel puțin de când este la noul post TV”, explică Dorian, pentru Click!.

Dorian Popa: „Am fost curtat în anii precedenți”

„Este drept, în anii precedenți am fost curtat de cei care se ocupau de show-ul Survivor, dar am refuzat elegant și diplomat, întrucât și voi ați spus, în urmă accidentării suferite la show-ul Ultimul trib, din Madagascar, de la Antena 1, mi-am promis mie că nu voi mai merge prea curând într-un show de o asemenea anduranță. Și că dacă va fi să o fac, voi anunța eu pe toate platformele mele de social media, unde evident că toți cei care sunt conectați află lucruri despre proiectele viitoare în care vreau să particip. Dar, în momentul de față, eu nu am nicio legătură cu noul show Survivor și nu am fost ofertat și nici nu am propus sumele care se vehiculează în presă. Sunt sută la sută fictive. Repet, nu sunt nici supărat, nici deranjat, dar consider că este vital să spun adevărul și partea mea de poveste. Așa cum cred că e normal să o facem atunci când în presă ies lucruri mai puțin adevărate", ne-a spus, în exclusivitate, Dorian Popa. „Obiectiv vorbind, în momentul de față eu sunt în negocieri cu mai multe proiecte, nu pot să vă spun foarte multe de la ce posturi TV și din ce direcție, dar în momentul în care voi avea ceva concret voi anunța public și, de ce nu, veți fi printre primii care veți afla", a mai spus Dorian Popa, în exclusivitate pentru Click!.

Citește și:

Dorian Popa, amintiri despre perioada lui de sărăcie cruntă: "Nu aveam bani de chirie și făceam fomica"

EXCLUSIV Tarifele din online ale lui Dorian Popa! Cât costă o postare pe Instagram și ce afacere i-a mai lansat lui Cheluțu

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg