Zanni de la Survivor, cel mai sincer „roast” pe scena iUmor. Pe cine a atacat în numărul lui

Ultima actualizare:

    Zanni, număr de roast pe scena iUmorFoto: Antena 1
Zanni, număr de roast pe scena iUmorFoto: Antena 1

Zannidache, fostul concurent al emisiunii „Survivor”, de unde a plecat de altfel și cu marele trofeu, a urcat pe scena de la iUmor pentru numărul pe care Mihai Bendeac l-a catalogat drept fiind „cel mai sincer” de până acum. „Dacă ar exista premiul Nobel pentru sinceritate...”, i-a spus Mihai, după ce momentul a ajuns la final.

Deși a venit cu mari emoții, așa cum el însuși a mărturisit, Zanni nu numai că și-a dus momentul la bun sfârșit, dar a și reușit să facă impresie bună. După ce a câștigat „Survivor”, tânărul s-a împrietenit cu Alex Velea și artiștii acestuia de la studio, „Golden Boy Society”, și s-a lansat și în plan muzical.

Zanni a început autoironic, susținând și că nu el a scris textul, ci că doar urmează să îl citească. Zannidache a mărturisit, totuși, că nu e sigur că va reuși să amuze publicul și să fie pe placul juraților. Amuzat și el de ce citea, acesta a făcut deliciul publicului atunci când a început să comenteze pe marginea glumelor.

Pe unele, spre amuzamentul publicului, a zis că nici nu vrea să le citească, iar pe altele a spus că nu le-a înțeles. „Este primul roast în roast”, a spus Dan Badea, unul dintre prezentatorii emisiunii, după ce a văzut cum comentează invitatul fiecare glumă. „Eu sunt de profesie trapper de meserie concurent în reality show-uri”, a zis Zanni, glumind despre sine.

„Ce vă uitați așa la mine? (..) Așa arăta și Copoț în tinerețe după ce adormea la petreceri și îl desenau băieții cu markerul pe față”, a spus Zanni. „Am crescut orfan și sărac. (..) Se pare că va trebui să spun asta la fiecare emisiune ca să ajung la sufletul publicului”, a mai fost una dintre replicile acestuia. La scurt timp Zanni a citit glume despre Țiriac, Viorel Lis, Tavi Clonda, Jorge și mulți alții.

Imediat, Zanni l-a luat la roast și pe Mihai Bendeac. „Noi doi semănăm destul de mult. Încercăm să supraviețuim fără să facem nimic. Mă rog, parcă tu supraviețuiești mai bine. Am auzit că donezi bani pentru oameni cu probleme. (..) Am tot trecut pe la bancă și am întrebat dacă a intrat ceva de la Bendeac”, a mai spus Zannidache, care a continuat și cu glume mai..piperate despre juratul iUmor.

În numărul său, Zanni a vorbit și despre experiența pe care a avut-o la „Chefi la cuțite”, acesta concurând și acolo. „M-am dus acolo să gătesc. O să mă întrebați de ce. De foame. Mai primești un ban, te mai vede lumea la televizor, mai un TikTok, ai fentat și ziua de azi și uite așa mi-am luat și primul apartament”, a zis Zanni. „Mamă, gluma asta mi-e frică să o fac”, a mai replicat el. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net