Cătălin Bordea îl lasă pe Capatos pentru „Survivor România”? Culisele ofertei

27 noiembrie 2021
image
Cătălin Bordeafoto: Instagram

Șoc pe piața media! Umoristul Cătălin Bordea este aproape să îl lase baltă pe colegul Dan Capatos, de la „Xtra Night Show” (Antena Stars), pentru un loc în echipa Faimoșilor, la „Suvivor România”, emisiune preluată de PRO TV.

Actorul de stand-up comedy s-ar fi înțeles deja cu Pro TV și urmează să-l vedem, din 2022, în emisiunea ”Survivor România”, reprezentând echipa „Faimoșilor”, anunță Fanatik.ro. La sfârșitul acestui an, lui Cătălin Bordea ar urma să îi expire contractul pe care-l are cu trustul Intact. Actorul, care a fost co-prezentator la emisunea „Xtra Night show” timp de 9 sezoane, și-ar fi anunțat șefii de la Antene, în cursul zilei de vineri, că nu dorește să-și mai prelungească contractul, conform surselor Fanatik.ro. Bordea s-ar fi înțeles cu Pro TV pentru a apărea în sezonul 2022 al showului „Survivor România”, în echipa „Faimoșilor”. De altfel, la ultimele ediții ale „Xtra Night Show”, Dan Capatos a bătut chiar el apropuri referitoare la această mutare șoc pe piața media, însă Bordea nu a vrut să dezvăluie încă nimic despre acest subiect.

Mai multe vedete, în negocieri pentru Survivor 2022

Cătălin Bordea a semnat cu Antena 1 în 2012, însă a dorit, mai nou, să schimbe macazul în televiziune. Au fost mai multe nemulțumiri care au contribuit, se pare, la această decizie: mutarea show-ului de pe Antena 1, pe Antena Stars, ziua de vineri adăugată emisiei, dar și salariul primit, care nu l-ar mai fi satisfăcut pe Bordea în ultima vreme. Se zvonește că Pro TV i-ar fi făcut o ofertă financiară de nerefuzat. În negocieri, la această oră, pentru participarea la „Survivior România 2022” se află și alte nume sonore din show-biz, precum: Otilia Billionera, Marian Drăgulescu, Otniela Sandu, Adrian Nartea, Antonia și Alex Velea. La începutul acestei luni, Pro TV a anunțat că a preluat de la turcii de la Kanal D show-ul de mare audiență ”Survivor România”, cu tot cu prezentatorul Daniel Pavel. 

Citește și:

EXCLUSIV Dorian Popa, adevărul despre participarea la SURVIVOR. Solistul este indignat

Cătălin Bordea, dezvăluiri incredibile despre copilăria lui: “Am șapte tați”. Tatăl natural l-a abandonat într-un autobuz

florin calinescu png
Mădălina Ghenea, ca o divă autentică jpg
BeFunky collage (16) jpg
BeFunky collage (17) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
anamaria prodan png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
iubit rihanna
cub lili sandu animat gif
vangelis afp jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
delegatie romania stilisti moroccanoil eurovision 2 jpeg
cub theo rose animat gif