Roxana Ciuhulescu, mesaj înainte de plecarea la Survivor: «Am ajuns în Ziua 0»

Roxana Ciuhulescu a acceptat provocarea de a participa la „Survivor România”, conștientă fiind că va veni și momentul despărțirii de familie. Aceasta și-a luat rămas bun de la cei dragi înainte de plecarea în Republica Dominicană, însă nu înainte de a le transmite un mesaj și urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare.

Roxana Ciuhulescu, mesaj înainte de plecarea la Survivor Foto: Instagram
Roxana Ciuhulescu, mesaj înainte de plecarea la Survivor Foto: Instagram

Roxana Ciuhulescu s-a pregătit până acum pentru „Survivor România”, unde va face parte din echipa Faimoșilor, arătând pe Instagram cum se antrenează înainte de marea competiție. A venit însă și momentul plecării în Republica Dominicană, iar Roxana a decis să vorbească cu urmăritorii săi din mediul virtual pentru ultima oară înainte de începerea show-ului de la Pro TV. 

Roxana Ciuhulescu, mesaj pentru urmăritorii ei înainte de plecarea la Survivor

A mai rămas o săptămână până la debutul „Survivor România” la PRO TV. Concurenții sunt pregătiți să înceapă marea aventură din Dominicană și să se supună la testul suprem. Roxana Ciuhulescu a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin intermediul căruia și-a anunțat admiratorii că începând de astăzi, 9 ianuarie, nu va mai avea acecs la telefon și Internet, urmând să plece în Republica Dominicană pentru începerea filmărilor. 

„Dragii mei, am ajuns în „Ziua 0”. Începând de astăzi, accesul meu la telefon/internet/ rețele sociale va fi pus pe pauză, pentru o perioadă nedeterminată. Conturile mele de social media, Instagram și Facebook, vor fi administrate de un admin, care va ține legătura cu voi.

Continuați să mă urmăriți, iar din 16 Ianuarie stați cu ochii pe Survivor România și PRO TV. Suportul vostru este esențial pentru mine, habar nu aveți câtă forță îmi dați și cum se simte. Vă mulțumesc!”, a scris Roxana Ciuhulescu.

24 de concurenți luptă pentru marele premiu pus la bătaie la Survivor România, în valoare de 100.000 de euro. Noul sezon, difuzat de Pro TV, va documenta lupta dintre cele două echipe: FAIMOȘI și RĂZBOINICI. Concurenții se vor confrunta zi de zi cu provocări dintre cele mai diverse pentru imunitate și avantaje.

Învingătorii își vor asigura confortul în competiție, primind resursele necesare vieții acolo, în timp ce învinșii se vor vedea nevoiți să treacă prin consilii de eliminare și multe lipsuri de natură materială, cum ar fi un loc unde să doarmă sau alimentele necesare pentru supraviețuire!

Fiecare dintre cele două echipe este formată din 12 membri, 6 băieți și 6 fete, care vor da tot ce au mai bun pentru a câștiga titlul suprem și premiul cel mare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net