Roxana Ciuhulescu, mesaj ├«nainte de plecarea la Survivor: ┬źAm ajuns ├«n Ziua 0┬╗

9 ianuarie 2022

Roxana Ciuhulescu a acceptat provocarea de a participa la ÔÇ×Survivor Rom├óniaÔÇŁ, con╚Ötient─â fiind c─â va veni ╚Öi momentul desp─âr╚Ťirii de familie. Aceasta ╚Öi-a luat r─âmas bun de la cei dragi ├«nainte de plecarea ├«n Republica Dominican─â, ├«ns─â nu ├«nainte de a le transmite un mesaj ╚Öi urm─âritorilor ei de pe re╚Ťelele de socializare.

image
Roxana Ciuhulescu, mesaj înainte de plecarea la Survivor Foto: Instagram

Roxana Ciuhulescu s-a preg─âtit p├ón─â acum pentru ÔÇ×Survivor Rom├óniaÔÇŁ, unde va face parte din echipa Faimo╚Öilor, ar─ât├ónd pe Instagram cum se antreneaz─â ├«nainte de marea competi╚Ťie. A venit ├«ns─â ╚Öi momentul plec─ârii ├«n Republica Dominican─â, iar Roxana a decis s─â vorbeasc─â cu urm─âritorii s─âi din mediul virtual pentru ultima oar─â ├«nainte de ├«nceperea show-ului de la Pro TV. 

Roxana Ciuhulescu, mesaj pentru urmăritorii ei înainte de plecarea la Survivor

A mai r─âmas o s─âpt─âm├ón─â p├ón─â la debutul ÔÇ×Survivor Rom├óniaÔÇŁ la PRO TV. Concuren╚Ťii sunt preg─âti╚Ťi s─â ├«nceap─â marea aventur─â din Dominican─â ╚Öi s─â se supun─â la testul suprem. Roxana Ciuhulescu a publicat un mesaj pe re╚Ťelele de socializare prin intermediul c─âruia ╚Öi-a anun╚Ťat admiratorii c─â ├«ncep├ónd de ast─âzi, 9 ianuarie, nu va mai avea acecs la telefon ╚Öi Internet, urm├ónd s─â plece ├«n Republica Dominican─â pentru ├«nceperea film─ârilor. 

ÔÇ×Dragii mei, am ajuns ├«n ÔÇ×Ziua 0ÔÇŁ. ├Äncep├ónd de ast─âzi, accesul meu la telefon/internet/ re╚Ťele sociale va fi pus pe pauz─â, pentru o perioad─â nedeterminat─â. Conturile mele de social media, Instagram ╚Öi Facebook, vor fi administrate de un admin, care va ╚Ťine leg─âtura cu voi.

Continua╚Ťi s─â m─â urm─âri╚Ťi, iar din 16 Ianuarie sta╚Ťi cu ochii pe Survivor Rom├ónia ╚Öi PRO TV. Suportul vostru este esen╚Ťial pentru mine, habar nu ave╚Ťi c├ót─â for╚Ť─â ├«mi da╚Ťi ╚Öi cum se simte. V─â mul╚Ťumesc!ÔÇŁ, a scris Roxana Ciuhulescu.

24 de concuren╚Ťi lupt─â pentru marele premiu pus la b─âtaie la Survivor Rom├ónia, ├«n valoare de 100.000 de euro. Noul sezon, difuzat de Pro TV, va documenta lupta dintre cele dou─â echipe: FAIMO╚śI ╚Öi R─éZBOINICI. Concuren╚Ťii se vor confrunta zi de zi cu provoc─âri dintre cele mai diverse pentru imunitate ╚Öi avantaje.

├Änving─âtorii ├«╚Öi vor asigura confortul ├«n competi╚Ťie, primind resursele necesare vie╚Ťii acolo, ├«n timp ce ├«nvin╚Öii se vor vedea nevoi╚Ťi s─â treac─â prin consilii de eliminare ╚Öi multe lipsuri de natur─â material─â, cum ar fi un loc unde s─â doarm─â sau alimentele necesare pentru supravie╚Ťuire!

Fiecare dintre cele dou─â echipe este format─â din 12 membri, 6 b─âie╚Ťi ╚Öi 6 fete, care vor da tot ce au mai bun pentru a c├ó╚Ötiga titlul suprem ╚Öi premiul cel mare.

stanga
dreapta
ciuhulescu 3 png
ciuhulescu familiepng png
ciuhulescu 1 png
oana zavoranu jpg
maria dragomiroiu
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub radu stefan banica png
cristina siscanu 1 jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg
foto 1   carlas dreams copy jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
syda sheila jpeg