Survivor România. Ei sunt cei 12 concurenți din echipa Faimoșilor

Ultima actualizare:

Survivor România este tot mai aproape! Pro TV a anunțat numele celor 12 concurenți care fac parte din echipa Faimoșilor, marți (14 decembrie). Marele anunț a fost făcut în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Daniel Pavel a anunțat concurenții de la Survivor România
Daniel Pavel a anunțat concurenții de la Survivor România

Survivor România a revenit, de această dată la la Pro TV, la pachet cu prezentatorul de la Kanal D. Acum, fanii așteaptă difuzarea noului sezon. Filmările încep în ianuarie.

Cei 12 concurenți faimoși care vor concura, anul acesta, în competiția Survivor România 2022 sunt: CRBL, Andreea Tonciu, Tj Miles, Otilia Billionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac.

Survivor România. Lista completă a Faimoșilor

Primul concurent anunțat din echipa Faimoșilor a fost CRBL. Apoi a urmat Andreea Tonciu, care s-a declarat pregătită pentru această nouă provocare.

Andreea Tonciu face parte din echipa Faimoșilor la Survivor 2022
Andreea Tonciu face parte din echipa Faimoșilor la Survivor 2022

„Dragilor o să o vedeți pe adevărata Andreea Tonciu în această emisiune", a declarat vedeta.

Al treilea nume anunțat a fost TJ Miles, care a devenit viral pe Tik Tok în ultimele luni. A patra concurentă care face parte din echipa faimoșilor este Otilia Bilionera.

Superba Otilia Bilionera a acceptat provocarea Survivor 2022
Superba Otilia Bilionera a acceptat provocarea Survivor 2022

Următorul Faimos este cântărețul și dansatorul Emil Rengle.  Xonia va pleca și ea în Republica Dominicană alături de colegii ei din echipa Faimoșilor.

TJ Miles face și el parte din echipa Faimoșilor
TJ Miles face și el parte din echipa Faimoșilor

Al șapteșea nume anunțat din echipa Faimoșilor de la Survivor România este luptătorul Cătălin Zmărăndescu. Următoarea Faimoasă anunțată a fost Roxana Ciuhulescu, celebra prezentatoare cu cele mai lungi picioare din România. La Survivor 2022 vine și un fotbalist! Este vorba de nimeni altul decât Robert Niță.

Modelul Laura Giurcanu face parte din Echipa Faimoșilor
Modelul Laura Giurcanu face parte din Echipa Faimoșilor

O altă frumusețe care face parte din echipa Faimoșilor este câștigătoarea Nex Top Model 2011, preferata lui Cătălin Botezatu, manechinul Laura Giurcanu. Radu Itu face și el parte din echipa Faimoșilor! Multipla campioană Elena Chiriac pleacă și ea în Republica Dominicană în încercarea de a câștiga marele premiu.

Luptătoarea Elena Chiriac a acceptat provocarea de a participa la Survivor 2022
Luptătoarea Elena Chiriac a acceptat provocarea de a participa la Survivor 2022

Totul despre Survivor România

Show-ul Survivor România a revenit la Pro TV după 5 ani. Prezentatorul Daniel Pavel este cel care va însoți concurenții acestui nou sezon și va fi alături de telespectatori, pe parcursul întregului sezon.

Regulile Survivor sunt următoarele: concurenții sunt împărțiți în două triburi. Ele se luptă în fiecare zi în concursui care le pot aduce  imunitate și alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, una dintre echipe își elimină un membru.

Cei care își doresc să se înscrie în acest concurs, trebuie să completeze un formular pe site-ul survivor.protv.ro.

„Ai o rezistență fizică de neegalat. Mental ești de nezdruncinat. Ai abilități de strateg și spirit de învingător. Ești ca acasă într-un mediu ostil, departe de civilizație. Lipsurile și obstacolele sunt pentru tine doar ocazii să arăți că limitele pot fi depășite. Dar ai ce trebuie să câștigi Survivor, cel mai dur reality show din lume?”, se anunță în mesajul publicat de producătorii emisiunii Survivor România.

 „Oamenii ar trebui să își facă un examen fizic și nu în ultimul rând unul spiritual. E foarte important până să facă partea practică, să îi contacteze pe colegii noștri de la Pro TV. E foarte important să știe că vor să ajungă acolo și că imunitatea aia e ceea ce își vor dori orice mai mult pe lumea aceasta”, a declarat prezentatorul Daniel Pavel la Pro TV.

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net