Câți bani se câștigă la reality-show-uri și concursuri, în televiziune. Premii-record în an de pandemie

Ultima actualizare:

    Ana Maria Mărgean  a câștigat ediția  din acest an  a emisiunii  „Românii  au talent”
Ana Maria Mărgean a câștigat ediția din acest an a emisiunii „Românii au talent”

Am stat mai mult acasă şi televizorul a devenit distracţia numărul 1. Aşa că în cei doi ani de pandemie, televiziunile s-au întrecut în emisiuni, concursuri şi reality-show-uri. "Survivor", "Românii au talent", "Asia Express" sau "Masked Singer" sunt doar câteva dintre show-urile care au dat bani la greu, fie unor vedete, fie unor oameni obişnuiţi, care nu s-au dat în lături de la nimic pentru marele premiu.

Aproape 700.000 de euro au împărţit televiziunile şi în acest an lovit de pandemie. Pe locurile fruntaşe în rândul staţiilor tv producătoare de emisiuni, concursuri sau reality-show-uri se află Pro TV, Antena 1 şi Kanal D. Cine sunt cei care au devenit mai bogaţi? Am numărat 20 de câştigători, dintre care 8 vedete şi 12 oameni obişnuiţi. Iată care sunt aceştia:

Cel mai mare premiu pus la bătaie de televiziuni în acest an este cel care va fi încasat la "SuperStar România", primul sezon, de la PRO TV. Acum se desfăşoară semifinalele, iar în curând din cei 9 tineri rămaşi în concurs se va desemna marele câştigător, care va lua 1.000.000 de lei (200.000 de euro).

Pe locul secund se află concursul "Românii au talent", tot de la PRO TV, care anul acesta a fost câştigat de Ana Maria Mărgean (12 ani), o puştoaică ventriloc. Ea a încasat cu păpuşile ei vorbitoare premiul cel mare, de 120.000 de euro pus în joc.


    Zannidache a luat  50.000 de euro  la Survivor  România,  de la Kanal D
Zannidache a luat 50.000 de euro la Survivor România, de la Kanal D

Zanidache Edmond (23 de ani), care cânta împreună cu gaşca lui Alex Velea, a câştigat al doilea sezon din "Survivor România" şi 250.000 de lei (50.000 de euro) la Kanal D. Solistul a spus că vrea să-şi ia casă şi să investească în el. Din această toamnă emisiunea a trecut în ograda PRO TV, care a dublat premiul, la 100.000 de euro.

Şi show-ul muzical "X Factor" îşi desemnează câştigătorul spre sfârşitul anului. Premiul cel mare e de 50.000 de euro şi vom vedea cine îl va primi.

Câştigătorii de la "Asia Express" încă nu s-au anunţat, dar mai este puţin şi veţi afla despre cine este vorba. Finala se va difuza duminică, 28 noiembrie. Cine a câştigat premiul de 30.000 de euro veţi vedea atunci.


    Adriana Trandafir  și Romică Țociu  au donat premiul  de la „Te cunosc  de undeva”
Adriana Trandafir și Romică Țociu au donat premiul de la „Te cunosc de undeva”

Finala «Asia Express» e duminică, 28 noiembrie

Şi la "Masked Singer România" se va câştiga suma de 30.000 de euro. Anul trecut, Mugur Mihăescu (53 de ani) a fost câştigătorul surpriză de la primul sezon. Cel de-al doilea sezon este în plină desfăşurare.

Narcisa Birjaru, în vârstă de 24 de ani, din echipa mov a lui chef Cătălin Scărlătescu, a câştigat "Chefi la cuţite" şi premiul cel mare, de 30.000 de euro.

Finala "Mireasa" sezonul 3, transmisă în direct pe 1 august 2021, a adus doi câştigători ai premiului de 40.000 de euro, care s-a împărţit în mod egal. Aceştia au fost Maria şi Liviu. Şi sezonul 4 se va termina anul acesta şi va mai face un cuplu fericit.


    Narcisa Birjaru a fost în echipa  lui Cătălin Scărlătescu
Narcisa Birjaru a fost în echipa lui Cătălin Scărlătescu

Andrei Garici a câştigat sezonul 10 de la iUmor şi premiul în valoare de 20.000 de euro. Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo au fost cuceriţi de fiecare glumă spusă de concurent, aşa că acesta s-a dovedit a fi candidatul perfect pentru a câştiga finala. Sezonul 11 se apropie şi el de finală şi va mai face un român fericit cu încă 20.000 de euro.

După ce anul trecut a câştigat Alexandra Ungureanu "Bravo, ai stil! Celebrities", de la Kanal D, şi anul acesta premiul de 100.000 lei (circa 20.000 de euro) şi al titlului de "cea mai stilată vedetă din România" se va duce la o altă concurentă vedetă.


    La SuperStar au început  semifinalele
La SuperStar au început semifinalele

Adriana Trandafir (65 de ani) şi Romică Ţociu (59 de ani) au câştigat sezonul 16 de la "Te cunosc de undeva", transmis de Antena 1 la începutul anului. Premiul pus în joc de 15.000 de euro a plecat către un caz caritabil.

Alexandra Bacoşcă-Bică şi Cristian Marinescu au fost câştigătorii de la reality-show-ul matrimonial "Puterea dragostei" de la Kanal D. Aici cei doi au câştigat fiecare câte 10.000 de euro la început de septembrie.

Şi "Splash, vedete la apă" a revenit cu un nou sezon şi un premiu în valoare de 10.000 de euro. Acesta a fost câştigat de fotbalistul Cristi Pulhac.

image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net