Andreea Tonciu, anunț în lacrimi despre plecarea la Survivor România 2022

#Survivor România
Ultima actualizare:

Andreea Tonciu se pregătește intens pentru plecarea în Republica Dominicană, unde are loc Survivor România 2022. Chiar cu puțin înainte de plecarea peste hotare, vedeta a întâmpinat probleme de sănătate. Zilele trecute, ea a postat pe Instagram imagini n care apărea la perfuzii cu vitamine. Într-un InstStory recent, Andreea Tonciu a dezvăluit că nu s-a simțit bine deloc și că este într-un maraton cu medici, la care merge pentru diferite probleme.

Andreea Tonciu pleacă la Survivor România 2022
Andreea Tonciu pleacă la Survivor România 2022

Andreea Tonciu nu renunță la plecarea la Survivor România 2022, din Republica Dominicană, chiar dacă starea ei de sănătate nu este una bună și nu s-a simțit bine deloc. Vedeta tv a dezvăluit cu lacrimi în ochi că are emoții, dar că se ține tare, chiar dacă se perindă pe la toți medicii zilele acestea.

Diva din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022 a povestit pe Instagram că a fost la oftalmolog, la un medic ORL, iar investigațiile nu se opresc aici. Peste trei zile este plecarea în Dominicană, așa că trebuie să fie cu toate analizele la zi.

Doctorii au avertizat-o pe Andreea Tonciu că riscă să facă otită din cauza zborului, însă vedeta nu renunță la dorința ei de a fi parte din acest proiect, pe care îl consideră ceva uimitor. Ea le-a spus admiratorilor săi că își dorește să fie cunoscută altfel, așa cum este ea, de fapt, și că va demonstra ce poate în această competiție.

Andreea Tonciu, Survivor România 2022: „Credeți-mă, mi-a fost foarte rău”

„Bună dimineața, bună dimineața, pot spune că aproape sunt bine, m-am vindecat de aceasta răceală nebună, dar încă n-am terminat cu doctorii. Acum vă voi duce la ORL și la ... Nu, nu, nu, la ORL am fost ieri, m-am căpiat. Mă voi duce la Oftalmologie și la Dermatologie, pentru că între timp mi-a apărut ceva pe pleoapă și sub ochi, dar văd că s-a mai dus. Dar cum mai sunt trei zile până plecăm în Republica Dominicană, trebuie să mă pun cu toate lucrurile la punct. 

Voi ce faceți, dragilor? Am fost foarte absentă, dar credeți-mă că mi-a fost rău, sper ca astăzi să ajung și eu la antrenament, că alex mă așteaptă de 3 săptămâni, dar credeți-mă că mi-a fost rău. Vreau să vă urez o zi minunată! Credeți-mă că am zis că o să înnebunesc, pentru că luna decembrie nu a fost pentru mine o lună atât de bună. Am avut chiar foarte multe probleme în familie, extra, răceli peste răceli, și am crezut că voi pleca în Dominicană bolnavă, de aceea sunt foarte emotivă și când vorbesc cu voi, pentru că sunt mândră că fac parte din acest proiect. Și abia aștept să vă demonstrez lucruri pe care voi nu le știți despre mine. sper din tot sufletul să îmi fiți aproape și să mă susțineți așa cum o faceți de obicei. 

Andreea Tonciu, Survivor România 2022: „Sper să ajung cu bine în Dominicană”

„Pot spune că sunt fericită pentru că aproape mi-am revenit. Mă rog la Dumnezeu să nu fac vreo otită, pentru că așa mi s-a spus de la ORL ieri, că e posibil să fac din cauza presiunii zborului s-ar putea să fac o otită mai severă, dar sper că o să fie totul bine și o să ajung cu bine în Dominicană. Și sper să vă demonstrez tot, vreau să cunoașteți o altă Andreea Tonciu. Vreau să mă cunoașteți exact așa cum n-am mai fost vreodată. Pentru mine este o mare provocare.”, este mesajul Andreei Tonciu pe InstaStory, cu ochii aproape în lacrimi de emoție, pentru perioada ce urmează la Survivor România 2022.

Andreea Tonciu, cu ochii în lacrimi înainte de plecarea la Survivor România 2022
Andreea Tonciu, cu ochii în lacrimi înainte de plecarea la Survivor România 2022

Andreea Tonciu, la perfuzii cu vitamine înainte de plecarea la Survivor România 2022

Cu câteva zile înainte, vedeta și-a făcut mai multe infecții cu vitamine, pentru a-și pune întări imunitatea. „Mai este foarte puțin până voi pleca în Dominicană. Am întotdeauna grijă de mine. Am venit la clinică pentru o terapie de mega-boost. În ce constă această terapie? Într-o perfuzie cu toate mineralele și cu toate vitaminele. Pentru că am mare, mare nevoie”, a mărturisit Andreea Tonciu pe Instastory.

Andreea Tonciu a ajuns la perfuzii înainte de Survivor România 2022
Andreea Tonciu a ajuns la perfuzii înainte de Survivor România 2022

Echipa Războinicilor de la Survivor România 2022 este formată din 12 concuernți, care vor lupta pentru supremație, marel premiu din Republica Dominicană. Printre concurenți se numără Elena Matei și Blaze, tânăra a fost la Chefi la cuțite, iar Blaze a participat la Mireasa, sezonul 3.

Echipa Războinicilor
Echipa Războinicilor

Echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022 este formată din Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, TJ Miles, Andreea Tonciu, Roxana Ciuhulescu.

Echipa Faimoșilor
Echipa Faimoșilor
image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net