ANDREEA TONCIU, RĂZBOI LA „SURVIVOR”!

Ultima actualizare:

Nici nu a început bine competiția, că s-a declanșat războiul! Cu puțin timp în urmă au fost anunțate cele 12 vedete din echipa faimoșilor de „Survivor România 2022"! Andreea Tonciu și Elena Chiriac, finalista de la «Ferma vedetelor», s-au luat la contre!

image

Nici nu a intrat bine în competiția "Survivor România 2022" că Andreea Tonciu face valuri! Fosta asistentă de televiziune nu se dezminte și și-a găsit deja colegă pe post de sac de box la "Survivor România". Culmea e că adversara nu e nici pe departe din echipa Războinicilor, cum ne-am fi așteptat. Este chiar de la Faimoși! Andreea i-a aruncat mănușa colegei sale din echipa Faimoșilor Elena Chiriac, chiar în emisiune la Cătălin Măruță, unde au fost prezentați concurenții. Andreea Tonciu a fost aleasă de către telespectatori să răspundă la întrebările incomode din cadrul rubricii „Sosurile iuți”, alături de Otilia Bilionera și de dj Miles. Dezinvoltă și fără fermoar la gură, Andreea a făcut show și a răspuns pe șleau, refuzând să guste sosurile iuți. La întrebarea: ”Cine e veriga slabă din echipa Faimoșilor?”, Tonciu a răspuns fără să ezite:”Elena Chiriac!”

Elena Chiriac, noua concurentă din echipa Faimoșilor. Sursa foto: Instagram
Elena Chiriac, noua concurentă din echipa Faimoșilor. Sursa foto: Instagram

Finalista de la „Ferma vedetelor” a sărit ca arsă și a replicat: ”Și aici sunt subestimată! O să vedeți voi!” Este primul conflict izbucnit în fașă la "Survivor România 2022". Nici Cătălin Zmărăndescu nu a fost prea blând în declarații. Acesta a aruncat câteva săgeți bine țintite în direcția dansatorului Emil Rengle. „Bunăciunile la o parte, Rengle, da?! Eu m-am născut pregătit, nu am probleme de genul ăsta. Am un psihic foarte bun și o minte diabolică. Știu că mulți își țin respirația și așteaptă să clachez, dar fiți siguri că o să vă sufocați!”, a spus Zmărăndescu. Competiția "Survivor România 2022" se anunță prin urmare a fi una aprigă. Până la această oră, au fost divulgate numele celor 12 concurenți din echipa Faimoșilor, printre care se numără CRBL, Cătălin Zmărăndescu, Otilia Bilionera, Xonia, Laura Giurcanu, Radu Itu sau Roxana Ciuhulescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net