ANDREEA TONCIU, RĂZBOI LA „SURVIVOR”!

Nici nu a început bine competiția, că s-a declanșat războiul! Cu puțin timp în urmă au fost anunțate cele 12 vedete din echipa faimoșilor de „Survivor România 2022"! Andreea Tonciu și Elena Chiriac, finalista de la «Ferma vedetelor», s-au luat la contre!

image

Nici nu a intrat bine în competiția "Survivor România 2022" că Andreea Tonciu face valuri! Fosta asistentă de televiziune nu se dezminte și și-a găsit deja colegă pe post de sac de box la "Survivor România". Culmea e că adversara nu e nici pe departe din echipa Războinicilor, cum ne-am fi așteptat. Este chiar de la Faimoși! Andreea i-a aruncat mănușa colegei sale din echipa Faimoșilor Elena Chiriac, chiar în emisiune la Cătălin Măruță, unde au fost prezentați concurenții. Andreea Tonciu a fost aleasă de către telespectatori să răspundă la întrebările incomode din cadrul rubricii „Sosurile iuți”, alături de Otilia Bilionera și de dj Miles. Dezinvoltă și fără fermoar la gură, Andreea a făcut show și a răspuns pe șleau, refuzând să guste sosurile iuți. La întrebarea: ”Cine e veriga slabă din echipa Faimoșilor?”, Tonciu a răspuns fără să ezite:”Elena Chiriac!”

image
Elena Chiriac, noua concurentă din echipa Faimoșilor. Sursa foto: Instagram

Finalista de la „Ferma vedetelor” a sărit ca arsă și a replicat: ”Și aici sunt subestimată! O să vedeți voi!” Este primul conflict izbucnit în fașă la "Survivor România 2022". Nici Cătălin Zmărăndescu nu a fost prea blând în declarații. Acesta a aruncat câteva săgeți bine țintite în direcția dansatorului Emil Rengle. „Bunăciunile la o parte, Rengle, da?! Eu m-am născut pregătit, nu am probleme de genul ăsta. Am un psihic foarte bun și o minte diabolică. Știu că mulți își țin respirația și așteaptă să clachez, dar fiți siguri că o să vă sufocați!”, a spus Zmărăndescu. Competiția "Survivor România 2022" se anunță prin urmare a fi una aprigă. Până la această oră, au fost divulgate numele celor 12 concurenți din echipa Faimoșilor, printre care se numără CRBL, Cătălin Zmărăndescu, Otilia Bilionera, Xonia, Laura Giurcanu, Radu Itu sau Roxana Ciuhulescu.

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
cub anamaria prodan animat gif
visarion alexa
pom mosmon jpg
Șefa de promoție de la Silvicultură, Alexandra Staicu, muncește în Germania FOTO forestmania.ro
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj