Andreea Tonciu, probleme înainte de plecarea în Dominicană. Ce a pățit

Andreea Tonciu se confruntă cu câteva probleme de sănătate, la scurt timp după ce a anunțat că va pleca în Republica Dominicană, pentru a participa la „Survivor România”. Viitoarea „Faimoasă” avut nevoie de perfuzii pentru a se pune pe picioare.

Andreea Tonciu, probleme de sănătate înainte de plecarea în Dominicană Foto: Instagram
Andreea Tonciu, probleme de sănătate înainte de plecarea în Dominicană Foto: Instagram

Andreea Tonciu a avut nevoie de îngrijirea medicilor, chemând Ambulanța și având nevoie de perfuzii pentru a-și reveni. În urma imaginilor publicate, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” și-a îngrijorat urmăritorii, aceștia crezând că bruneta va renunța chiar să mai participe la „Survivor”, din cauza problemelor de sănătate.

Andreea Tonciu, probleme de sănătate

Se pare că Andreea Tonciu nu a stat prea bine cu sănătatea în ultima perioadă. Aceasta a publicat pe pagina de Instagram imagini cu medicii care îi oferă primul ajutor.

Se pare că Andreea a avut nevoie de ajutor medical și de perfuzii, motiv pentru care a apelat la Ambulanță, paramedicii ajungând în dormitorul vedetei pentru a o pune pe picioare.

 Andreea și-a liniștit ulterior urmăritorii spunându-le că se simte mai bine și că o să își revină complet, în curând. De asemenea, Tonciu a precizat că merge la doctor pentru o altă intervenție, însă una chirurgicală de această dată.

Bună dimineața s-a trezit răceala din mine dragilor. Să stiți că sunt răcită, bine, mi-a mai trecut, dar îmi revin cât de curând. (…) Nu vă arăt fața fără filtru. Trebuie să mă duc să mă mai injectez. Doctorul meu lucrează foarte repede, iar în 20 de minute m-a terminat”, a spus Andreea Tonciu, încercând astfel să explice că problemele pe care le are nu o vor ține departe de „Survivor România”

Tonciu s-a declarat pregătită pentru provocarea din Republica Dominicană. Aceasta este extrem de determinată și așteaptă cu nerăbdare să înceapă competiția, pentru a-și demonstra atuurile.

Am învățat că provocările mă ajută să cresc, așa că mă simt pregătită de cea mai mare aventură de până acum. Nu cred că-mi va fi ușor, dar știu că voi da tot ce am mai bun! Survivor începe curând!”, a scris Andreea Tonciu pe pagina sa de Instagram.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub matilda pascal cojocărița png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
mariana moculescu jpg
cub theo rose anghel damian png
vladimir putin rusia
fabrica mustar tecuci jpg
image
image
image
image
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub matilda pascal cojocărița png