Când este plecarea în Dominicană? Uite cum se antrenează Faimoșii pentru Survivor România!

S-a dat startul antrenamentelor serioase pentru proiectul Survivor România, iar cei ce au acceptat provocarea nu se dau în lături de la munca fizică ce îi va ajuta să exceleze în competiția plină de adrenalină și obstacole!

Cum se antrenează Faimoșii pentru Survivor 2020
Cum se antrenează Faimoșii pentru Survivor 2020

Survivor România 2022 s-a mutat de la Kanal D, la Pro TV, iar debutul show-ului va avea loc la data de 16 ianuarie, atunci când 24 de concurenți vor începe lupta aprigă. Până atunci însă, Faimoșii se antrenează de zor, pentru a fi pregătiți de toate provocările puse în joc în timpul curselor. Condiția fizică bună este un atuu extrem de important, așadar chiar și acum, pe ultima sută de metri, viitorii „supraviețuitori” se antrenează de zor.

Cum se antrenează concurenții pentru Survivor România 2022

Din echipa Faimoșilor fac parte celebrități din domenii diverse, de la artiști, sportivi, influenceri și vedete TV de care cu siguranță ați auzit: CRBL, Andreea Tonciu, TJ Miles (Miles Jordache), Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac. Pe unii dintre ei i-ați mai văzut chiar și în alte competiții. 

În ceea ce îi privește pe Războinici, potrivit Fanatik, s-ar fi aflat „pe furiș” două nume posibile. Este vorba de doi foști concurenți ai emisiunilor „Chefi la Cuțite” și „Mireasa”, Elena Matei și Blaze, care ar urma să plece și ei în Republica Dominicană.

Având în vedere că show-ul va apărea pe micile ecrane începând cu data de 16 ianuarie, cel mai probabil concurenții se vor îmbarca pentru Republica Dominicană cât de curând, la început de lună. „Dacă v-aș spune cât de puțin mai avem până la plecarea în Dominicană, ați înțelege de ce mă antrenez atât de intens. Nu vă spun, vă țin în suspans!”, a scris Roxana Ciuhulescu în mediul online.

Survivor România 2022

Show-ul Survivor România a revenit la Pro TV după 5 ani. Prezentatorul Daniel Pavel este cel care va însoți concurenții acestui nou sezon și va fi alături de telespectatori, pe parcursul întregului sezon.

Regulile Survivor sunt următoarele: concurenții sunt împărțiți în două triburi: Faimoșii și Războinicii. Acestea se luptă în fiecare zi în concursuri care le pot aduce  imunitate și alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, una dintre echipe își elimină un membru.

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net