Otilia Bilionera, despre Sărbătorile în Moldova! „Tăiem curcanul, nu porcul!”

E frumoasă de pică, dar e și bună gospodină. Anul acesta, Otilia Bilionera a mers de Sărbători la părinți acasă, în Moldova. Solista, care se pregătește să plece în ianuarie la „Survivor România”, și-a ajutat mama să gătească bucate gustoase de Sărbători.

Otilia Bilionera va face parte din echipa Faimoșilor de la "Survivor România 2022" Sursa: Instagram
Otilia Bilionera va face parte din echipa Faimoșilor de la "Survivor România 2022" Sursa: Instagram

Otilia Bilionera, noua concurentă de la "Survivor România 2022" și-a pierdut ambii bunici în pandemia de coronavirus, iar Sărbătorile au găsit-o acasă, în Moldova, la părinții ei, de care este foarte apropiată. Otilia Bilionera merge în fiecare an pe meleagurle natale pentru a fi alături de familie.

„Știu să fac și mămăligă”

Pentru mine nu a existat Crăciun fără familie de când am venit eu pe lume. Chiar și atunci când aveam concerte, pentru mine era singurul moment din an cu familia. Așa că eu merg, an de an, de Sărbători la Moldova, la părinți, acasă. Eu știu să gătesc, sunt moldoveancă. Știu să fac și mămăligă.

Am ajutat-o pe mama la sarmale, la saltă boeuf, la friptură, la curcan. Noi nu gătim porc pentru că mie nu-mi place. Noi nu tăiem porcul tăiem curcanul. Îl facem la cuptor, cu salată de sfeclă roșie cu puțin hrean. E mai gustos, e genial gătit așa, a declarat frumoasa solistă, pentru click.ro.

Otilia Bilionera, alături de părinții ei la Moldova, în copilărie Sursa: Instagram
Otilia Bilionera, alături de părinții ei la Moldova, în copilărie Sursa: Instagram

De Sărbători, Otilia pune mâna și la gătit bucate tradiționale, alături de mama ei, care este expertă îndeosebi în cozonaci.

Nu îmi place orice fel de coznac, îmi place cozonacul făcut de mama, pentru că ea știe să mi-l facă cum vreau eu și pune multă nucă. Măcar dacă tot mănănc ceva care îngrașă, să mănânc ceva bun. Nu-mi place pâine multă. Îmi place ăla cu multă umplutură”, ne-a mai spus solista.

„Sunt moldoveancă, sunt ambițioasă!”

După ce va reveni din Moldova, va da o fugă la Istanbul și apoi va pleca la ”Survivor România 2022”, show ce va fi difuzat de Pro TV, începând cu 16 ianuarie, și unde solista face parte din echipa „Faimoșilor”.

Sunt moldoveancă, sunt ambițioasă. Sunt așa, dintr-o bucată, mă adaptez destul de repede la condiții, a spus Otilia, însă a recunoscut că unul dintre punctele ei slabe este că e pretențioasă la mâncare. „Vreau să-mi avertizez colegii să nu-mi fure din mâncare, că iese monstrulețul din mine când mi-e foame”, a spus Otilia, la Pro TV.

Otilia Bilionera sau Otilia Brumă, pe numele ei real, e născută la Suceava, în iunie 1992.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net