Anul 2022 începe cu Survivor România! Când demarează filmările pentru emisiune

Ultima actualizare:

Survivor revine în curând! Cei 24 de temerari, împărțiți în două tabere, sunt gata să plece în Republica Dominicană, acolo unde vor trăi aventura vieții lor și se vor lupta pentru premiul cel mare. 

Survivor România. Sursa foto: Pro TV
Survivor România. Sursa foto: Pro TV

Trustul din Pache Protopopescu a anunțat data la care va începe emisiunea așteptată de mii de oameni, Survivor! 24 de concurenți se vor îmbarca în curând pentru o provocare dificilă, dar care promite să le aducă multe satisfacții. 

Noul an aduce pe televizoarele celor de acasă un reality show care îi va ține cu sufletul la gură și care îi va face să tresară cu fiecare ediție. Din 16 ianuarie, doar pe PRO TV, 24 de concurenți se vor afla la startul noului sezon SURVIVOR România!

Înaintea de plecarea spre Republica Dominicană, Daniel Pavel, prezentatorul show-ului declară: ”Credeți-mă... nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu". 

Daniel Pavel va prezenta noul sezon Survivor

Daniel Pavel este cel care va prezenta Survivor România, competiție desfășurată în Republica Dominicană. 12 vedete și 12 persoane din afara luminii reflectoarelor se vor lupta una cu cealaltă dar și cu propriile limite pentru a demonstra că merită marele premiu.

image

Competiția va fi una acerbă, iar condițiile de acasă vor deveni doar o amintire. Concurenții Survivor vor fi nevoiți să își construiască singuri adăpost și să își procure hrana, dar și să facă față unor trasee dificile din punct de vedere fizic.

Daniel a mărturisit că are așteptări mari de la noul sezon, dar că este sigur că toți concurenții se vor ridica la înălțimea așteptărilor. „Așteptările sunt să fie mult mai intens, mult mai adaptat, mult mai ajustat nevoilor publicului. Concurenții trebuie să aibă în primul rînd dorința aia la limită cu nebunia de a face parte dintr-un fenomen mai mare decât ego-ul lor, decât ființa lui, decât ceea ce ce obișnuiește ca zonă de confort. Apoi motivație, mental puternic, pregătire fizică. Trebuie să aibă un mental de campion”, a dezvăluit Daniel Pavel.  

Cine este Daniel Pavel, prezentatorul Survivor 

Cu o experiență de 12 ani în media, Daniel Pavel a trecut de la o carieră promițătoare de ofițer în marina comercială la cea de om de radio și TV. Daniel Pavel a fost prezentatorul emisiunii “Business on Air” la Radio France International, program premiat de CNA în 2015 și a făcut parte din echipa postului Antena 3 ca prezentator al unei emisiunii săptămânale.

Cine sunt cele 12 vedete care vor concura în 2022 la Survivor

image

Cei 12 concurenți faimoși care vor concura, anul acesta, în competiția Survivor România 2022 sunt: CRBL, Andreea Tonciu, Tj Miles, Otilia Billionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net