Sânziana Buruiană, mesaj pentru Andreea Tonciu înainte de Survivor

Ultima actualizare:

Încă dinainte de a se anunţa că Andreea Tonciu (35 de ani) participă la „Survivor România” de la Pro TV, Sânziana Buruiană (37 de ani), prietena ei veche, spunea despre aceasta că o vede câştigătoare pentru că este o tipă determinată, bătăioasă.

Sânziana Buruiană s-a mutat  la Budapesta din toamnă
Sânziana Buruiană s-a mutat la Budapesta din toamnă

„Are şanse mari să câştige, chiar dacă este femeie. Ai văzut, Elena Ionescu a câştigat. Andreea este determinată şi îi place competiţia şi adrenalina. În viaţă, în momentul respectiv, fiecare face ce îi place. Eu şi Tonciu am făcut multe proiecte împreună, acum 10 ani eram la Kanal D.

Andreea Tonciu va pleca  în Dominicană  la noua ediție „Survivor”
Andreea Tonciu va pleca în Dominicană la noua ediție „Survivor”

Este foarte bătăioasă şi sper să reziste, să nu i se facă dor de casă, de familie”, ne-a mărturisit Sânziana Buruiană, care este departe de casă şi ar fi vrut să se întoarcă de Sărbători, ca să fie alături de familie. Din toamnă, Sânziana Buruiană s-a mutat cu toată familia în Budapesta, unde prezintă o emisiune de teleshoping.  Andreea Tonciu a declarat, și ea, că abia așteaptă să participe. „Sunt foarte pregătită, iau și tocurile la mine! Acolo o să cunoașteți adevărata față a Andreei Tonciu. Eu sunt foarte puternică, o să aveți mari suprize. Nimeni nu m-a văzut în ipostaza asta până acum. Nu mă interesează mâncarea pentru că vreau să slăbesc, dar voi fi departe de fiica mea, Rebeca”, a declarat fosta asistentă de televiziune, acum mămică.

Cine sunt Faimoșii de la „Survivor România'

PRO TV a anunțat că din echipa Faimoșilor fac parte vedete din toate domeniile, precum: artiști care au reușit prin munca lor să spargă barierele locale – Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, sportivi recunoscuți pentru munca și dedicarea lor din domeniu – Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, vedete care au cucerit online-ul – Laura Giurcanu, TJ Miles, dar și cunoscute vedete TV – Andreea Tonciu, Roxana Ciuhulescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net