Secretele Faimoșilor de la Survivor România

Ultima actualizare:

12 vedete una și una vor face parte din echipa „Faimoșilor”, în noul sezon „Survivor România”, show difuzat de Pro TV. Concureții au apărut în premieră în emisiunea lui Cătălin Măruță. Am aflat care sunt atuurile dar, mai ales, slăbiciunile lor!

image

De ce se tem cel mai tare vedetele care vor pleca să se bată pe o insulă pustie pentru supraviețure.?!

Replici fabuloase între Faimoșii de la Survivor România

Primul concurent anunțat din echipa Faimoșilor este CRBL (43 de ani). „Sper să mă distrez foarte mult și să și câștig pentru că nu-mi place să pierd. Sunt singurul care a mai fost pus în astfel de condiții. O să le dau sfaturi colegilor mei, stau foarte bine la capitolul posesor de cerebel. Nu vreau să-mi asum responsabilitatea unui lider”, a spus fostul concurent de la trupa SIMPLU.

Andreea Tonciu este surpriza din echipa „Faimoșilor”. „Sunt foarte pregatită Măruță, iau și tocurile la mine! Acolo o să cunoașteți adevărata față a Andreei Tonciu. Eu sunt foarte puternică, o să aveți mari suprize. Nimeni nu m-a văzut în ipostaza asta până acum. Nu mă interesează mâncarea pentru că vreau să slăbesc, dar voi fi departe de fiica mea, Rebeca”, a declarat fosta asistentă de televiziune, acum mămică.

Dj Miles se numără și el printre concurenții de la Faimoși. „Sunt pregătit! Mă ajută condiția fizică, merg la sală, țin dieta. Fac și 50 de flotări odată. Confortul, însă, este slăbiciunea mea. O să fie greu sub ploaie”, a spus dj-ul.

Frumoasa Otilia Bilionera va pleca și ea în Dominicană. „Sunt moldoveancă, ambițioasă, mă adaptez destul de greu la condiții. Îmi avertizez colegii să nu fure din mâncare că iese monstrulețul din mine. Fac urât!”, a declarat cântăreața.

Survivor România se anunță a fi un show senzație

Dansatorul Emil Rengle se va alătura și el echipei „Faimoșilor” cu forțe proaspete. „Pe nisip nu cred că m-aș descurca pe tocuri. Așa că nu le iau cu mine. Habar nu am ce fac! Mă aștept să fie cea mai tare experiență, nebunie! Slăbiciunea mea e mâncarea, dacă mi-e foame nu mă recunosc. O să mănânc supa cremă de cocos”, a spus dansatorul.

Cântăreața Xonia a venit pregătită pentru "Survivor"! A intrat în platoul "La Măruță" cu costumul de baie pe ea! "Sunt foarte pregatită, de abia aștept! Cu echipa asta minunată vom câștiga, eu sunt născută și crescută în Australia. Acolo e cald. Sunt învățată cu căldura. Eu visez în fiecare noapte că o să ies învingătoare. Sunt pregătită pentru acest nou capitol. Am multe slăbiciunui. De mâncat nu mănânc mult. Nu-mi place că o să fie întuneric noaptea", a precizat solista.

Cătălin Zmărăndescu a intrat în scenă și a început cu înțepăturile la adresa colegilor. „Bunăciunile la o parte, Rengle, da? Eu m-am născut pregătit, nu am probleme de genul ăsta. Am un psihic foarte bun și o minte diabolică. Știu că mulți își țin respirația și așteaptă să clachez, dar fiți siguri că o să vă sufocați! Punctul meu slab sunt copiii mei. Sper să fac față cu brio acestui mic stres, să vin invingător la ei", a spus Zmărăndescu.

Faimoșii Survivor România au făcut glume între ei

Roxana Ciuhulescu, femeia cu cele mai lungi picioare din România, va face și ea parte din showul de la Pro TV. „Nu sunt pregătită! Este cea mai mare provocare de până acum. Mă sperie distanța de familie, pe 14 februarie fetița mea va face 14 ani. Va fi un moment greu pentru mine dacă voi rezista acolo până atunci. Va fi punctul meu slab, pentru cei care au copii va fi cel mai dificil. Nu mă gândesc la suma de 100 000 de euro. Nu am plecat să câștig premiul cel mare. E cea mai mare încercare de la saltul meu cu MIG ul. M-am întors în familia Pro Tv după opt ani de zile. Sunt un camarad foarte bun de echipă, eu am jucat handbal de performanță. Colegii mei se pot baza pe mine", a spus Roxana.

Fotbalistul Robert Niță, cunoscut datorită motto-ului cu care evolua pe tricou: „Sunt bun, dar nu mă vede nimeni!” concurează și el pentru Faimoși. „Sunt un campion de echipă, sper să-i stric planurile spre final și lui Cătălin Zmărăndescu. Va fi dificil să ne obișnuim cu lipsa celor dragi”, a declarat fostul fotbalist.

Modelul Laura Giurcanu este una dintre sexy prezențele de la „Survivor. „O să-mi fie dor să ascult muzică. Asta o să-mi lipsească cu adevărat. Răspund însă bine în situații de stres și presiune, sunt destul de calmă”, a declarat modelul.

Radu Itu și Elena Chiriac, finalistă la „Ferma Vedetelor” încheie lista Faimoșilor. „Sunt mai pregătită ca niciodată. De când am aflat mă antrenez și mai tare. Sunt o luptătoare, am mai demonstrat o dată”, a spus Elena. Înțepăturile între colegi au continuat la rubrica „Sosuri iuți”.

Andreea Tonciu i-a aruncat mănușa Elenei Chiriac pe care a catalogat-o, din start, drept veriga slabă a echipei Faimoșilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net