Zanni a semnat cu Pro TV pentru Survivor România! Ce rol va avea

Ultima actualizare:

Bombă în showbiz! Zanni a semnat cu postul Pro TV pentru Survivor România! Emisiunea va fi difuzată în 2022, iar artistul s-a alăturat oficial echipei. La început a ezitat să le dea un răspuns producătorilor, dar se pare că s-a hotărât că vrea să revină în emisiune.

Zanni a fost câștigătorul sezonului trecut Foto: Instagram
Zanni a fost câștigătorul sezonului trecut Foto: Instagram

Survivor România s-a mutat la Pro TV, după două sezoane în care show-ul a fost difuzat pe Kanal D.  Zanni, câștigătorul sezonului trecut, va face parte și din Survivor România 2022!

Zanni a dezvăluit că Pro TV i-a propus să colaboreze la show-ul de succes Survivor România. A acceptat, însă nu se știe dacă va fi nevoit să meargă în Republica Dominicană sau să rămână în România pentru acest nou job. Producătorii urmează să îi ofere fostului câștigător Survivor România mai multe detalii în următoarea perioadă, însă acesta este deja foarte entuziasmat să facă parte din proiect.

«O să semnez cu Pro-ul, dar în partea de online. Voi face doar pe online, despre Survivor România. Nu știu dacă voi face de la fața locului (dacă va pleca în Republica Dominicană, n.red.). Momentan nu știu exact ce voi face, dacă merg, dacă nu merg acolo, ce voi prezenta», a declarat Zanni pentru fanatik.ro.

Zanni a plecat cu 50.000 de euro sezonul trecut Foto: Instagram
Zanni a plecat cu 50.000 de euro sezonul trecut Foto: Instagram

Zanni a fost marele câștigător al Survivor România în 2021. El a plecat acasă cu premiul de 50.000 de euro.

«De emoții am transpirat. E cel mai greu trofeu. Mă simt foarte bine. I-am simțit pe oameni alături de mine. Eu cumva simțeam acest moment. Recunoștința mea o să o vedeți în energia mea și atitudinea mea de acum încolo», a spus Zanni după ce a câștigat premiul cel mare.

Survivor România 2022. Cine sunt Faimoșii

Ei sunt cei 12 faimoși Foto: avantaje.ro/PRO TV
Ei sunt cei 12 faimoși Foto: avantaje.ro/PRO TV

Zilele trecute, Pro TV a anunțat numele celor 12 concurenți care fac parte din echipa Faimoșilor. Cei 12 concurenți faimoși care vor concura, anul acesta, în competiția din Republica Dominicană sunt: CRBL, Andreea Tonciu, Tj Miles, Otilia Billionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac.

Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, este cel care va însoți concurenții pe tot parcursul acestui nou sezon și va fi alături de telespectatori, pe parcursul întregului sezon.

Iată regulile show-ului: concurenții sunt împărțiți în două triburi, care se luptă în fiecare zi în concursuri care le pot aduce  imunitate, dar și alte avantaje. De asemenea, după fiecare luptă pentru imunitate, una dintre echipe își elimină un membru.

Cei care își doresc să se înscrie în acest concurs, trebuie să completeze un formular pe site-ul survivor.protv.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net