VIDEO Cum arată apartamentul lui Zanni, luat cu banii de la Survivor! Primele imagini din locuință

9 septembrie 2021
article img
Zanni, fericit, cu cheia apartamentului în mânăfoto: Facebook

Zanni este în culmea fericirii. Câștigătorul Survivor România 2021 și-a achiziționat apartamentul mult visat, cu banii obținuți după ce a câștigat apriga competiție din Republica Dominicană.

Zannidache nu s-a luptat și nu a suferit de foame degeaba la Survivor. Cântărețul din gașca lui Alex Velea și-a îndeplinit, în sfârșit, visul! Și-a luat un apartament cu cei 50.000 de euro câștigați cu sudoare la “Survivor”. Încântat peste măsură de propria achiziție, Zanni a postat și primele imagini din locuință, pe contul său de socializare.

Zanni: "Vă mulțumesc că ați contribuit la treaba asta"

“Este oficial! Mi-am cumpărat apartamentul, aceasta este cheia. Vă mulțumesc și celor care au fost lângă mine și m-ați susținut, pentru că ați contribuit la treaba asta! Sigur că și fără voi reușeam, la 70-80 de ani, dar cu ajutorul vostru am reușit la 23 de ani. Vă mulțumesc, vă sunt recunoscător!", a declarat Zanni.Pe numele său real Zannidache Hubert Edmond a crescut într-o sărăcie lucie, iar părinţii l-au lăsat la orfelinat şi ei au plecat la muncă în Grecia. “Am copilărit, am supraviețuit până la șase ani într-un orfelinat, zilele treceau fără să facem nimic, nu acumulam nimic. Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate, am tuns iarba, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou”, povestea Zanni despre copilăria sa plină de lipsuri și probleme.

Citește și:

Survivor România 2021. Zanni, concurentul cu 100 de tatuaje, a crescut la orfelinat. "Am tatuat pe mine numai sentimente"

SURVIVOR 2021 Cum arăta Zannidache în adolescență, când nu avea tatuaje și freză rebelă. A lucrat ca frizer și ca pizzar