Pregătit pentru Survivor România, TJ Miles s-a dezbrăcat pe Instagram

Ultima actualizare:

Survivor România începe pe 16 ianuarie, iar concurenţii se pregătesc intens. Tj Miles, faimos în mediul online şi unul dintre cei 12 Faimoşi, nu pierde nici el vremea şi şi-a arătat muşchii pe Instagram, pentru a dovedi că are tot ce îi trebuie ca să participe la show-ul Pro TV.

TJ Miles va participa la Survivor România foto: Instagram
TJ Miles va participa la Survivor România foto: Instagram

Mai e foarte puţin şi cei 24 de concurenţi, 12 Faimoşi şi 12 Războinci, vor pleca în Republica Dominică, unde îi aşteaptă probe grele. TJ Miles, vlogger popular pe platorma TikTok, a decis să le arate fanilor că e pregătit să înfrunte şi cele mai dificile situaţii şi şi-a expus muşchii pe Instagram.

Într-un story pe site-ul social, vloggerul de 33 de ani a apărut la bustul gol, cu tatuajele,dar şi pectoralii la vedere. „I’m war ready (n.r. Sunt gata de război)”, a scris TJ Miles în dreptul imaginilor.

TJ Milles a locuit 18 ani în Canada

Pe numele complet Miles Jordache, TJ Miles este român, dar a trăit mare parte a vieţii sale în Canada. După 18 ani petrecuţi în Toronto, el a revenit în ţară, unde și-a deschis un service de mașini cu totul special.

În adolescență a trecut prin niște situații limită din cauza așa-zișilor prieteni. A reușit să se desprindă de acolo, nu înainte de a comite câteva ilegalități, dar și-a găsit sensul în viață și a obținut o diplomă în afaceri, de care este mândru.

E foarte activ pe reţelele sociale, acolo unde face vlog, și iată că acum a pătruns și în lumea televiziunii, odată cu șansa de a participa la noul sezon Survivor, de la Pro TV.

Cine sunt cei 12 Faimoşi de la Survivor 2022

Show-ul Survivor România a revenit la Pro TV după 5 ani. Prezentatorul Daniel Pavel este cel care va însoți concurenții acestui nou sezon și va fi alături de telespectatori, pe parcursul întregului sezon.

Regulile Survivor sunt următoarele: concurenții sunt împărțiți în două triburi. Ele se luptă în fiecare zi în concursui care le pot aduce  imunitate și alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, una dintre echipe își elimină un membru.

Numele celor 12 Faimoşi care vor pleca în Republica Dominicană a fost dezvlăuite în urmă cu două săptămâni. Pe lângă TJ Miles, la Survivor România 2022 vor mai merge: CRBL, Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Roxana Ciuhulescu, Elena Chiriac, Radu Itu, Laura Giurcanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net