Ce a făcut Ruby o lună întreagă, în Dominicană. Nu are legătură cu Survivor

Ne-am întălnit cu Ruby la un eveniment organizat luni (20 decembrie) în Bucureşti. Cu zâmbetul pe buze, plină de energie, simpatica solistă ne-a povestit despre viaţa ei în pandemie, planurile de viitor, dar şi cum multă lume a crezut că se află în spatele uneia dintre măştile de la Masked Singer.

Ruby png

Ruby a participat luni seară la o gală din Captială, alături de alte vedete din showbiz-ul românesc. Întrebată de Click! dacă i-ar fi plăcut să participe la emisiunea Pro TV „Masked Singer”, mai ales că multă lume a crezut că se află în spatele unei măşti, cântăreaţa a fost directă.

„Au crezut mulţi oameni că eu sunt la Masked Singer. Cred că ar fi fost drăguţ, dar dacă nu a fost să fie, înseamnă că nu a fost pentru mine. Dar nu ştiu ce rezervă viitorul. Eu nu am exclusivitate cu nimeni şi sunt bucuroasă că toată lumea mă invită”, a declarat Ruby.

Ruby pregăteşte cinci videclipuri noi

Asta nu înseamnă că solista nu are proiecte deja pe rol: „Am filmat cinci clipuri în Republica Dominicană, am stat aproape toată luna acolo. Am trei deja montate”.

Toată industria muzicală a fost afectată de pandemie: concerte şi turnee anulate, evenimente care nu s.-au mai ţinut, lansări amânate. Ruby nu a fost ocolită, dar recunoaşte că a fost ocupată. „Îmi lipseşte energia de la concerte şi toată bucuria, toată emoţia, toată adrenalina. Dar m-am ţinut ocupată. Au fost puţine momentele în care am avut timp să mă odihnesc”, ne-a recunoscut Ruby.

Cum e mereu cu gândul la muncă, nu prea are timp de făcut planuri de vacanţă, dar are noroc cu prietenii ei: „Vacanţe nu prea îmi planific, mă strecor prin programul prietenilor, când mă sună şi mă întreabă dacă am chef să merg undeva. Când sunt mai spontană, zic „Da”, cum s-a întâmplat şi la Disneyland acum”, a mai spus cântăreaţa.

Ruby png

Bunica lui Ruby, mândră de reuşitele nepoatei

Ruby este, de ceva vreme, imaginea unui casino din Bucureşti, iar faţa ei apare pe panouri ridicate prin Capitală. Cel mai mult o bucură că bunica ei e mândră de ea. „Mă simt bine că sunt pe ele, mă simt recunoscătoare. Simt că o fac pe mamaia mândră. Păcat că nu prea iese din casă, să le vadă, dar ştie de ele”, a declarat artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep jpg
image
image
image
image
image
image
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net