Andreea Marin, adevărul despre chinul de a fi Muma Pădurii la Masked Singer: «Mi se propusese un personaj mult mai blând»

Ultima actualizare:

    Andreea Marin a fost Muma Pădurii la Masked Singerfoto: PRO TV
Andreea Marin a fost Muma Pădurii la Masked Singerfoto: PRO TV

Andreea Marin, nimeni alta decât „Muma Pădurii” de la Masked Singer, s-a dezbrăcat de secrete luni, 13 decembrie, în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV. 

Andreea Marin (46 de ani), câștigătoarea surpriză a emisiunii „Masked Singer România”, cu rolul jucat perfect de „Muma Pădurii”, era gata să rateze invitația în emisiunea Adelei Popescu, din cauza traficului.

Andreea Marin: "Eu nu cânt, vă dați seama, mai cânt la duș"

Andreea Marin a pus cărțile pe masă și a dezvăluit, în direct la emisiunea „Vobește lumea”, de la PRO TV, cât de dificil a fost, de fapt, să intre în pielea pesonajului „Muma Pădurii”, care a fermecat pe toată lumea, nu doar juriul de la „Masked Singer România”. Nimeni nu și-ar fi închipuit că „Zâna” în persoană ar fi putut vreodată să se transforme în „Muma Pădurii”. ”Eu am ales personajul, mi se propusese un personaj mult mai blând, mai la locul lui. A avut succes tocmai acest contrast între aparență și sufletul bun al , care arăta că nu trebuie să ne luăm după ce vedem. Întreaga experiență a fost fabuloasă. Eu nu cânt, vă dați seama, mai cânt la duș, plus că trebuie să nu fii recunoscut. Orice mică inflexiune de voce te putea da de gol. Am muncit o lună și ceva la vocea mea.

Andreea Marin: „Cel mai greu a fost să țin secretul față de cei de acasă!”

Cel mai greu a fost să țin secretul față de cei de acasă. Eu eram în interiorul unei carcase, costumul meu nu se mula pe corp. Masca de pe față era imensă și nu trăda nimic din ceea ce sunt eu”, a declarat Andreea Marin, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV. Nici fiicei ei, Violeta, nu i-a venit să creadă că sub masca fiorosului personaj s-ar aputea afla chiar mama ei. „Violeta a văzut momentul de final de pe net și m-a mai întrebat o dată, să se asigure dacă chiar am fost eu. Ea o știe pe mama ei serioasă!”, a mai mărturist „Zâna”. Andreea Marin o va ține tot într-o sărbătoare luna aceasta. „De Sărbători întotdeauna, indiferent că e pandemie sau nu, noi asuntem acasă. Nu regăsesc nicăieri căldura de acasă. Vine ziua fiicei mele, pe 15 decembrie, și a mea, pe 22 decembrie. De Crăcuiun vrem sănătate că-i mai bună decât toate”, a mai spus Andreea Marin, la Pro TV.

Citește și:

Interviu de senzație cu Muma Pădurii! Click a aflat cele mai incitante secrete ale vedetei care s-a ascuns sub mască

Cum arătau Andreea Marin și Mihaela Rădulescu acum 20 de ani, când au acceptat să pozeze prima oară împreună

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net