Andreea Tonciu, în doliu de Crăciun! Mesajul trist postat de vedeta Survivor

Andreea Tonciu este în doliu, după ce o persoană dragă a murit. Vedeta Survivor România a postat pe Instagram o imagine în care anunță că un apropiat s-a stins din viață.

Andreea Tonciu, alături de soțul ei. Sursa foto: Instagram
Andreea Tonciu, alături de soțul ei. Sursa foto: Instagram

Andreea Tonciu, în doliu de Crăciun

Faimoasa de la Survivor România a postat pe InstaStory o lumânare și data de 23 decembrie 2021, ziua pe care nu o va uita, după pierderea suferită. Andreea Tonciu a avut un an plin de provocări. Nu este primul deces prin care ea trece. În urmă cu un an, vedeta tv și-a pierdut bunica, după care a suferit foarte mult. La câteva luni distanță a murit o altă persoană dragă.

image

Fanii au empatizat cu situația vedetei și i-au trimis condoleanțe. După acest InstaStory, Andreea Tonciu a fost absentă pe rețelele de socializare. Moartea celui drag chiar cu două zile înainte de Crăciun a marcat-o pe vedetă, care nu se mai poate bucura de sărbători în liniște.

Imaginea postată de Andreea Tonciu este singura postată pe subiect, fără alte explicații despre ce s-a întâmplat. Cu siguranță bruneta va reveni și cu detalii despre persoana dragă pe care a pierdut-o.

Merge la Survivor după Bravo, Ai Stil!

Andreea Tonciu este cunoscută pentru postul de asistentă pe care l-a avut în trceut. În ultimii ani, de când s-a căsătorit și a devenit mamă, vedeta a apărut în diferite show-uri tv, însă ca invitată. Bruneta a fost chiar și concurentă la Bravo, Ai Stil!, Kanal D, unde a avut mai multe conflicte cu câteva dintre concurente. 

O fire vulcanică, Andreea Tonciu nu s-a dat în lături când a fost vorba să-și exprime sentimentele și s-a certat cu cine i-a picat la îndemână. Acum, după competiția acerbă de la Bravo, Ai Stil!, diva se duce la Survivor România, în echipa Faimoșilor.

Andreea Tonciu este căsătorită cu Claudiu Nicolaescu, împreună cu care are o fetiță de 5 ani. Cei doi s-au cunoscut la puțin timp după ce vedeta s-a despărțit de fotbalistul Nicolae Mitea, fostul iubit al Ralucăi de la Bambi.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub matilda pascal cojocărița png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
mariana moculescu jpg
cub theo rose anghel damian png
vladimir putin rusia
fabrica mustar tecuci jpg
image
image
image
image
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub matilda pascal cojocărița png