Andreea Tonciu, în doliu de Crăciun! Mesajul trist postat de vedeta Survivor

Ultima actualizare:

Andreea Tonciu este în doliu, după ce o persoană dragă a murit. Vedeta Survivor România a postat pe Instagram o imagine în care anunță că un apropiat s-a stins din viață.

Andreea Tonciu, alături de soțul ei. Sursa foto: Instagram
Andreea Tonciu, alături de soțul ei. Sursa foto: Instagram

Andreea Tonciu, în doliu de Crăciun

Faimoasa de la Survivor România a postat pe InstaStory o lumânare și data de 23 decembrie 2021, ziua pe care nu o va uita, după pierderea suferită. Andreea Tonciu a avut un an plin de provocări. Nu este primul deces prin care ea trece. În urmă cu un an, vedeta tv și-a pierdut bunica, după care a suferit foarte mult. La câteva luni distanță a murit o altă persoană dragă.

image

Fanii au empatizat cu situația vedetei și i-au trimis condoleanțe. După acest InstaStory, Andreea Tonciu a fost absentă pe rețelele de socializare. Moartea celui drag chiar cu două zile înainte de Crăciun a marcat-o pe vedetă, care nu se mai poate bucura de sărbători în liniște.

Imaginea postată de Andreea Tonciu este singura postată pe subiect, fără alte explicații despre ce s-a întâmplat. Cu siguranță bruneta va reveni și cu detalii despre persoana dragă pe care a pierdut-o.

Merge la Survivor după Bravo, Ai Stil!

Andreea Tonciu este cunoscută pentru postul de asistentă pe care l-a avut în trceut. În ultimii ani, de când s-a căsătorit și a devenit mamă, vedeta a apărut în diferite show-uri tv, însă ca invitată. Bruneta a fost chiar și concurentă la Bravo, Ai Stil!, Kanal D, unde a avut mai multe conflicte cu câteva dintre concurente. 

O fire vulcanică, Andreea Tonciu nu s-a dat în lături când a fost vorba să-și exprime sentimentele și s-a certat cu cine i-a picat la îndemână. Acum, după competiția acerbă de la Bravo, Ai Stil!, diva se duce la Survivor România, în echipa Faimoșilor.

Andreea Tonciu este căsătorită cu Claudiu Nicolaescu, împreună cu care are o fetiță de 5 ani. Cei doi s-au cunoscut la puțin timp după ce vedeta s-a despărțit de fotbalistul Nicolae Mitea, fostul iubit al Ralucăi de la Bambi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net