Fiica Roxanei Ciuhulescu are probleme mari la coloană: «Ana trebuie să poarte un corset non-stop»

10 noiembrie 2021
image
Roxana Ciuhulescu are o fată, Ana, de 13 ani și un băiat, Cezar, de 3 ani

Are 13 ani şi anul acesta i-au fost descoperite probleme mari la coloana vertebrală. Fiica Roxanei Ciuhulescu a ajuns la medic după ce a început să acuze dureri, iar mama ei a constatat că „avea un umăr mai sus şi unul mai jos”. Vedeta a ajuns cu fiica ei la un spital din Miercurea Ciuc, iar specialiştii i-au recomandat tratament, dar şi purtarea unui corset. 

Pandemia şi învăţatul online au nenumărate avantaje în rândul copiilor, mai ales din punct de vedere al sănătăţii. Asta a descoperit şi Roxana Ciuhulescu, vedeta fiind mama unei fetiţe de 13 ani, dar şi  a unui băieţel de 3 ani. Ana are probleme destul de serioase la nivelul coloanei.

„În toamna anului trecut, am observat că Ana mea avea un umăr mai jos şi altul mai sus. I-am corectat în permaneţă postura, am insistat să înveţe doar la birou/masă, dar până la urmă de ce mi-a fost frică nu am scăpat. În vară, lucrurile păreau că s-au agravat, un omoplat era mult ieşit în afară. Am dat fuga la doctorul Ion Bogdan Codorean, unul dintre cei mai buni medici ortopezi din România. De la primul consult, el mi-a zis că Ana trebuie să facă neapărat radiografii la coloană. Cu ocazia asta, l-am întrebat şi dacă Ana va mai creşte, că mie mi se pare că din acest punct de vedere, nu-mi seamănă deloc. La 13 ani are doar 1,62 m. La vârsta ei, eu deja aveam 1,75. Am făcut radiografie, iar verdictul a fost nimicitor: scolioză toraco-lombară. Ştiam câte ceva despre ea, pentru că şi eu am avut scolioză şi cifoză în copilărie, dar eu crescusem 14 cm în 3 luni. Când am intrat la liceu, deja măsuram 1,92 şi mă dureau toate oasele. Dar am făcut exerciţii medicale şi fizioterapie”, a povestit Roxana Ciuhulescu pe blogul ei.

image
Ana va purta un corset care-i va îndrepta coloana

image
Ana va purta un corset care-i va îndrepta coloana

Medicul i-a prescris o reţetă şi, bineînţeles, purtarea unui corset. „Gimnastică terapeutică, corectarea posturii şi purtarea unui corset special 23 de ore din 24! Puştoaica mea era ca o floricică, extrem de zâmbitoare de parcă nu se întâmpla nimic. Numai eu eram îngrijorată şi realizam că, dacă nu interveneam serios, atunci, peste câteva luni, ar fi fost şi mai greu”, a mai povestit Roxana. 

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
retete cartofi png
BeFunky collage (6) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Johnny Depp a ajuns la urgenţă după ce fosta soţie l a tăiat şi l a bătut jpeg
IMG 1520 JPG
popescu si banica jpeg
claudia patrascanu gabi badalau jpeg
cub maria constantin animat gif
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (10) jpg