Au fost anunțați cei 12 "Războinici" de la Survivor! Show-ul începe în ianuarie

Ultima actualizare:

Competiția care s-a bucurat de succes fulminant la nivel mondial revine pe micile ecrane din țara noastră. Survivior va începe pe 16 ianuarie și va fi difuzat de către PRO TV.

Survivor va începe în luna ianuarie
Survivor va începe în luna ianuarie

Dacă în urmă cu mai puțin de 14 zile am aflat ce nume vor face parte din echipa Faimoșilor, iată că a sosit vremea să vedem chipurile celor care formează tribul Războinicilor. 

În urmă cu aproximativ două săptămâni trustul din Pache Protopopescu dezvăluia numele vedetelor care vor pleca în aventura vieții lor, departe de casă, tocmai în Republica Dominicană. 

Aici puteți vedea cine sunt cei 12 Războinici! 

Cei 12 concurenți faimoși care vor concura, anul acesta, în competiția Survivor România 2022 sunt: CRBL, Andreea Tonciu, Tj Miles, Otilia Billionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac.

Aceștia sunt cei 12 Faimoși

Miercuri, 29 decembrie, componență echipei Războinicilor a fost anunțată prin intermediul unui clip video, iar detalii suplimentare urmează să fie anunțate în curând. 

Daniel Pavel, pregătit pentru o nouă experiență marca Survivor 

Înaintea de plecarea spre Republica Dominicană, Daniel Pavel, prezentatorul show-ului declară: ”Credeți-mă... nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu"

Daniel Pavel este pregătit pentru provocarea din Republica Dominicană
Daniel Pavel este pregătit pentru provocarea din Republica Dominicană

Competiția va fi una acerbă, iar condițiile de acasă vor deveni doar o amintire. Concurenții Survivor vor fi nevoiți să își construiască singuri adăpost și să își procure hrana, dar și să facă față unor trasee dificile din punct de vedere fizic.

Daniel a mărturisit că are așteptări mari de la noul sezon, dar că este sigur că toți concurenții se vor ridica la înălțimea așteptărilor. „Așteptările sunt să fie mult mai intens, mult mai adaptat, mult mai ajustat nevoilor publicului. Concurenții trebuie să aibă în primul rînd dorința aia la limită cu nebunia de a face parte dintr-un fenomen mai mare decât ego-ul lor, decât ființa lui, decât ceea ce ce obișnuiește ca zonă de confort. Apoi motivație, mental puternic, pregătire fizică. Trebuie să aibă un mental de campion”, a dezvăluit Daniel Pavel.  

Zanni, din nou la Survivor? 

Zanni ar putea face parte din nou din echipa Survivor
Zanni ar putea face parte din nou din echipa Survivor

Zanni a dezvăluit că Pro TV i-a propus să colaboreze la show-ul de succes Survivor România. A acceptat, însă nu se știe dacă va fi nevoit să meargă în Republica Dominicană sau să rămână în România pentru acest nou job. Producătorii urmează să îi ofere fostului câștigător Survivor România mai multe detalii în următoarea perioadă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
mirela vaida colaj facebook jpg
cub bianca dragusanu png
simona patruleasa netflix jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
Banner Anca Dinicu
banner oana lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net