Cele mai așteptate reality show-uri în 2022 la Antena 1 și Pro Tv

2022 pare să fie un an bogat în producții de televiziune, cel puțin pentru Antena 1 și Pro TV, care au anunțat deja proiecte mari. Însă puțini știu că se pregătesc în secret și reality show-urile de care fanilor le este cel mai tare dor, și anume "Ferma vedetelor" sau "Asia Express".

Zanni a semnat cu Pro TV pentru Survivor România. Foto: Instagram
Zanni a semnat cu Pro TV pentru Survivor România. Foto: Instagram

Mutarea anului a fost, cu siguranță, revenirea "Survivor România" la Pro TV, cu tot cu prezentatorul Daniel Pavel. Se știe că după ce a fost difuzat un sezon, acesta s-a mutat la Kanal D, unde a făcut istorie.

Iar din 16 ianuarie va începe un sezon în care vor participa printre alții Otilia Bilionera, Roxana Chiuhulescu, CRBL sau Andreea Tonciu. Dar acesta nu va fi singurul reality show de la Pro TV, căci se aude că se va face un nou sezon din "Fermă Vedetelor" și se duc negocieri să revină și "Sunt celebru, scoate-mă de aici", care a fost difuzat în 2015, cu mare succes.

Pro TV va avea în 2022 un nou serial special, făcut tot după o producție turcească. Și tot în 2022 "Las Fierbinți" va intra în cel de-al 20-lea sezon, în 10 ani de când se filmează. În plus, la Pro TV vom mai vedea un nou sezon din "Imperiul leilor", cu un nou jurat - Sebastian Dobrincu, dar și sezoane noi din "Românii au talent", cu Mihai Bobonete și Dragoș Bucur în roluri de jurați.  

Antena 1 da lovitura cu "Dancing on ice"

Și Antena 1 a pregătit mai multe surprize pentru 2022. Vor începe noi sezoane ale emisiunilor deja îndrăgite. Serialul "Adela" începe cu sezonul 3 în ianuarie.

De asemenea, vom avea parte de o nouă emisiune, "Dancing on ice", un fel de "Dansez pentru ține" în care sperăm să-i revedem pe Mihai și Elwira Petre și, de ce nu, pe Ștefan Bănică și Iulia Vântur ca prezentatori.

Iar surprizele nu se opresc aici, căci sperăm că vor începe cât mai curând filmările la "Asia Express", "Te cunosc de undeva" sau "iUmor". În curând va începe un nou sezon din "Chefi la cuțite", un nou format filmat în Grecia. Și tot la Antena 1 vom vedea un nou sezon din "Insula iubirii", prezentată de Radu Vâlcan.

FotoJet (3) jpg
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Teodor Ghiță jpeg
Alexandra Porkolab jpeg
antonia sexy jpg
dragos bucur i a dezvaluit lui mihai bobonete ce nu suporta la el jpg
iordache si bulimar jpg