Cele mai așteptate reality show-uri în 2022 la Antena 1 și Pro Tv

2022 pare să fie un an bogat în producții de televiziune, cel puțin pentru Antena 1 și Pro TV, care au anunțat deja proiecte mari. Însă puțini știu că se pregătesc în secret și reality show-urile de care fanilor le este cel mai tare dor, și anume "Ferma vedetelor" sau "Asia Express".

Zanni a semnat cu Pro TV pentru Survivor România. Foto: Instagram
Zanni a semnat cu Pro TV pentru Survivor România. Foto: Instagram

Mutarea anului a fost, cu siguranță, revenirea "Survivor România" la Pro TV, cu tot cu prezentatorul Daniel Pavel. Se știe că după ce a fost difuzat un sezon, acesta s-a mutat la Kanal D, unde a făcut istorie.

Iar din 16 ianuarie va începe un sezon în care vor participa printre alții Otilia Bilionera, Roxana Chiuhulescu, CRBL sau Andreea Tonciu. Dar acesta nu va fi singurul reality show de la Pro TV, căci se aude că se va face un nou sezon din "Fermă Vedetelor" și se duc negocieri să revină și "Sunt celebru, scoate-mă de aici", care a fost difuzat în 2015, cu mare succes.

Pro TV va avea în 2022 un nou serial special, făcut tot după o producție turcească. Și tot în 2022 "Las Fierbinți" va intra în cel de-al 20-lea sezon, în 10 ani de când se filmează. În plus, la Pro TV vom mai vedea un nou sezon din "Imperiul leilor", cu un nou jurat - Sebastian Dobrincu, dar și sezoane noi din "Românii au talent", cu Mihai Bobonete și Dragoș Bucur în roluri de jurați.  

Antena 1 da lovitura cu "Dancing on ice"

Și Antena 1 a pregătit mai multe surprize pentru 2022. Vor începe noi sezoane ale emisiunilor deja îndrăgite. Serialul "Adela" începe cu sezonul 3 în ianuarie.

De asemenea, vom avea parte de o nouă emisiune, "Dancing on ice", un fel de "Dansez pentru ține" în care sperăm să-i revedem pe Mihai și Elwira Petre și, de ce nu, pe Ștefan Bănică și Iulia Vântur ca prezentatori.

Iar surprizele nu se opresc aici, căci sperăm că vor începe cât mai curând filmările la "Asia Express", "Te cunosc de undeva" sau "iUmor". În curând va începe un nou sezon din "Chefi la cuțite", un nou format filmat în Grecia. Și tot la Antena 1 vom vedea un nou sezon din "Insula iubirii", prezentată de Radu Vâlcan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net