Finala Asia Express. Poze rare cu Irina și Răzvan Fodor înainte de căsătorie. Îi despart 13 ani, dar îi unește o iubire imensă

28 noiembrie 2021
image
Irina și Răzvan Fodor sunt împreună din 2007foto: arhivă personală

Duminică, 28 noiembrie, Antena 1 difuzează marea finală Asia Express sezonul 4. După primele 3 sezoane cu Gina Pistol, fanii emisiunii au cunoscut-o acum pe Irina Fodor în rol de prezentatoare și s-au convins de ce Răzvan Fodor, soțul ei, o iubește atât de mult. Click! îți prezintă poze uitate, cu ei doi, dintr-o vacanță, în Thailanda.

Asia Express sezonul 4 a ajuns la final, iar familia Fodor a ajuns să fie strâns legată de această emisiune de aventură. Dacă anul trecut Răzvan Fodor a câștigat sezonul al treilea, alături de Sorin Bontea, anul acesta jumătatea feminină a familiei Fodor s-a remarcat în prime time, ca prezentatoare a emisiunii.

Irina (33 de ani) și Răzvan Fodor (46 de ani) sunt căsătoriți din 2010 și au făcut pasul cel mare după 3 ani de relație. După doar câteva luni de tatonări și o excursie în India împreună, cei doi au fost de nedespărțit. Încă de la prima vedere Răzvan Fodor a știut că ea este aleasa, însă a avut de „muncit” până a intrat în grațiile Irinei. Noi vă oferim câteva imagini de pe vremuri, când au fost în vacanță cu Adela Popescu și cu actrița Alina Grigore. La vremea aceea, Fodor era solist în trupa Krypton, iar Irina, reporter PRO TV.

Răzvan Fodor: “Irina a venit în momentul potrivit”

"Erau 4 ani de zile de când tot căutam. Aveam gașca mea de gagici, pe care le toleram într-un alt sens lângă mine, pentru alte lucruri și eram foarte mulțumit din punctul ăsta de vedere. Dar nu, să-mi intri în viață și să rămâi la mine peste noapte, era foarte greu. A venit în momentul potrivit (n.r. Irina). Cred că trebuia ea să crească, d-aia nu a apărut mai devreme”, a povestit Răzvan Fodor, în cadrul podcastului găzduit de Mihai Morar. „Eram ușor anxios, aveam credința că toate trenurile vizavi de o posibilă femeie lângă care să stau până la sfârșitul vieții trecuseră, le pierdusem. Tot căutam și nu reușeam. Căzusem într-o zonă ușor misogină, pe care mi-o și recunoșteam. Nu prea mă mai interesa nimic. Cum scotea două vorbe (n.r. o posibilă parteneră), gata. Judecată, direct și gata, era «La revedere!»". Nu mai aveam răbdare”, povestea Răzvan despre căutările lui înainte de a o întâlni pe Irina.

stanga
dreapta
image
image
image
image
image
image
image

„E femeia pe care mi-am dorit-o. E familia pe care mi-am dorit-o. Mă uit în ochii ei și îi spun că o iubesc. Și sunt al dracu’ de fericit, pentru că știu că sunt extrem de sincer când spun treaba asta. Ea mi-a făcut tot. Dar tocmai pentru asta, eu îi sunt recunoscător, sunt un soț bun, sunt un tată bun. Pentru mine familia e absolut tot și eu nu am nicio șansă să derapez în relația asta, în vreun fel. Am avut cea mai mișto viață de adolescent, din punctul meu de vedere, și m-am distrat, dar cum mă distrez acum cu familia… Viața merge în continuare, avem aceeași gașcă, când văd că nimic nu se schimbă și nu s-a schimbat de când am familie, că în continuare putem să ne distrăm, e foarte frumos. Să te distrezi ca pe vremuri, dar să vezi și o mogâldeață lângă tine și o femeie care îți zâmbește. O iubesc, cum să n-o iubesc?”, a mai spus Răzvan Fodor la podcastul lui Mihai Morar. 

image
Finaliștii Asia Expressfoto: Antena 1

Finala Asia Express. Mihai și Elwira Petre se luptă cu Emi și Cuza pentru premiul de 30.000 de euro

Drumul Împăraților, traseul celui de-al patrulea sezon al celui mai dur reality – show, Asia Express, ajunge la final. Duminică, 28 noiembrie, de la 20:00, Antena 1 difuzează lupta decisivă între perechile Emi – Cuza și Mihai – Elwira Petre, cele două echipe calificate în cursa pentru marele titlu și pentru premiul de 30.000 de Euro. ”O să ne aștepte o zi complet diferită de tot ce a fost până acum. Am simțit că s-a schimbat jocul complet”, mărturisește Mihai Petre. Maratonul finalei, desfășurat în Israel, va dubla provocările pentru finaliști, care vor avea de îndeplinit multe misiuni dificile. O probă care îi va solicita foarte mult din punct de vedere fizic se va desfășura în cadrul unei baze militare. Având în vedere faptul că în Israel stagiul militar este obligatoriu și finaliștii Asia Express vor avea de îndeplinit o serie de antrenamente, de la tehnici specifice de pregătire la tras cu arma. Destinația finală este Turnul lui David, acolo unde Irina Fodor îi va aștepta pe primii ajunși cu amuleta de aur.

Citește și:

Mihai și Elwira Petre au refăcut poza de la nuntă, în același loc. Ce e schimbat după 13 ani

INTERVIU Povestea neștiută a "fraților" Cuza și Emi, de la Asia Express: «Avem același nume». Cei doi sunt uniți de coincidențe incredibile

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
image png
cub radu stefan banica png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg
foto 1   carlas dreams copy jpg