Daniel Pavel, primele declarații la PRO TV, după plecarea de la Kanal D: "Asta e vestea momentului"

image
Daniel Pavel a intrat prin Skype în emisiunea "Vorbește lumea"foto: Pro TV

PRO TV a făcut azi anunțul cel mare: a achiziționat formatul SURVIVOR de la compania-mamă Acun Media, cea care până acum a colaborat cu Kanal D. Mai mult, Survivor România se mută la Pro TV cu tot cu prezentator. Daniel Pavel a intrat azi în direct la emisiunea "Vorbește lumea" și a vorbit, la cald, despre marele transfer.

„Da! Competiția se întoarce! Asta e vestea momentului! Sunt pe punctul să se audă bătăile tobelor și așa este! Din nou triburi de oameni, în cel mai puternic format de reality-show din lume care, iată, opune două triburi de oameni hotărâți, determinați, lucrează împreună, luptă pe traseu, caută mâncare, resurse, dar la final numai unul ridică trofeul, marele trofeu Survivor România”, a dezvăluit Daniel Pavel la PRO TV, într-un dialog pe Skype, cu Adela Popescu, anunță Libertatea.ro.

Daniel Pavel: "Emisiunea mă reprezintă foarte bine"

Daniel Pavel se află în prezent acasă, la Viena, și a recunoscut că abia așteaptă să revină la cârma show-ului. „Emisiunea mă reprezintă foarte bine, este o sumă a tot ceea ce am făcut eu până acum. Și vreau să o fac din nou. Traseele sunt extrem de solicitante, competiția este pe bune. La multe nici eu nu fac față oricât de antrenat aș fi. Dar așa este Survivor: o nouă zi, o nouă luptă”, a declarat Daniel Pavel, la emisiunea "Vorbește lumea".

Citește și:

Pro TV a luat emisiunea Survivor de la Kanal D! Show-ul va avea același prezentator

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, și logodnica lui s-au despărțit în prag de nuntă. “Priorități și opțiuni de viitor diferite”

INTERVIU Secretele lui Daniel Pavel, prezentator Survivor, fost ofițer de marină. De ce trăiește în Austria și cui duce dorul de acasă

george simion port popular jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
Lucile Randon
tonciu prodan reghe jpeg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
silviu silvius prigoana jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage 14 jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg
mirela vaida copii4 png