Armăsarii de altădată au ajuns la 50 de ani

19 ianuarie 2019 20:39   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Au ajuns în prag de 50 de ani! Javier Bardem, Matthew McConaughey, Matthew Perry şi Jason Priestley împlinesc anul acesta o jumătate de secol. Încă sunt şarmanţi, deşi s-a dus vremea tinereţii lor.

Arătau sexy şi musculoşi! Parcă mai ieri, Javier Bardem, Matthew McConaughey, Matthew Perry şi Jason Priestley făceau furori pe ecran. În anul pe care l-am început, 2019, cu toţii împlinesc vârsta de 50 de ani.

Spaniolul Javier Bardem s-a lansat în comedia „Jamon, Jamon”, pe când avea vârsta de numai 23 de ani. Primul actor spaniol care a câştigat Oscarul, pentru rolul din “Nu există ţară pentru bătrâni”, a cucerit repede femeile cu statura impunătoare, de 1,81 m.

El a cucerit-o şi pe actriţa Penelope Cruz (44 de ani), care i-a devenit soţie în 2010. Ei au împreună doi copii, Leo, de 7 ani, şi Luna, de 5 ani, şi o avere de 75 de milioane de dolari. Deşi la 1 martie împlineşte 50 de ani, Bardem îşi păstrează farmecul nealterat. Matthew McConaughey împlineşte la 4 noiembrie 50 de ani. Actorul de 1,82 m înălţime a câştigat mulţi bani datorită rolurilor pentru care s-a îngrăşat şi a slăbit la comandă. După ce a slăbit 20 de kilograme ca să joace rolul unui bolnav de SIDA în filmul “Dallas Buyers Club”, a rămas impotent temporar. S-a ales cu nominalizare la premiul Oscar pentru interpretare, dar nu şi-a mai putut satisface soţia o vreme! Focoasa braziliancă Camilla Alves (36 de ani), de profesie fotomodel, îi făcea mereu reproşuri. De aceea, s-a pus pe jogging şi şi-a revenit. Astăzi, McConaughey se apropie de forma fizică de altă dată. El e însurat din 2012 cu Alves, au 3 copii, Levi (9 ani), Vida (8 ani) şi Livingston (6 ani), şi averea de 100 de milioane $.

Actorul Matthew Perry (49 de ani) nu mai are nimic din farmecul personajului pe care l-a întruchipat în serialul “Prietenii tăi” din 1994. Starul de 1,83 m înălţime, care are o avere de 70 milioane de dolari, s-a îngrăşat din cauza abuzurilor de droguri şi alcool. El a ajuns o ruină, în comparaţie cu aspectul lui robust din tinereţe. Perry împlineşte 50 de ani la 19 august. Actorul Jason Priestley e binecunoscut pentru rolul chipeşului Brandon Walsh din serialul “Beverly Hills, 90210”. El împlineşte 50 de ani la 28 august, dar arată încă foarte bine la cei 1,73 m înălţime. Este însurat, din 2005, cu make-up artist Naomi Lowde, împreună cu care are o fiică, Ava Veronica, şi o avere de 16 milioane de dolari.

Mai multe