Joey din «Friends» şi-a înşelat iubita cu o figurantă blondă

20 iunie 2010 9:31   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Aventura actorului cu actriţa şi manechinul Holly Magrath a durat la fel de mult ca şi filmările pe care LeBlanc le-a avut în Londra, pentru serialul său de comedie numit "Episodes".

Holly Magrath, în vârstă de 30 de ani, era figurantă în serial şi nu a putut rezista farmecului lui LeBlanc. Au ieşit într-o seară în club, apoi au petrecut noaptea în camera lui de hotel.

În tot acest timp, vedeta era într-o relaţie cu fosta sa colegă din serialul "Joey", Andrea Anders, în vârstă de 35 de ani. Englezoiaca a povestit că actorul a îmbătat-o, i-a mărturisit că are o prietenă, dar că relaţia scârţâie. Apoi, după trei săptămâni de amor clandestin, starul american i-a trimis un mesaj prin care a anunţat-o că nu mai vrea s-o vadă.

"Matt este un tip incredibil. A fost foarte amabil şi s-a comportat normal cu mine. Dar după ce m-a sedus, nu mi-a mai răspuns la sms-uri şi nu a mai venit la întâlniri. M-am enervat când mi-a dat papucii, însă nu sunt decepţionată pentru că ştiu că se afla în Londra pentru o perioadă scurtă de timp", a povestit blonda.

Vezi aici cum arată fosta amantă a lui Matt LeBlanc

Mai multe