Miliardara se bălăceşte cu porcii

6 mai 2016 22:00   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Se hârjoneşte cu grohăitorii! Frumoasa Tamara Ecclestone se află împreună cu soţul şi fiica într-o vacanţă în Insula Porcilor din Bahamas. Cu toţii se distrează bălăcindu-se împreună cu animalele.

Răutăcioşii spun că e un concediu de împăcare!

Fiica cea mare a boss-ului de la Formula 1, Bernie Ecclestone, care are o avere de 4,2 miliarde dolari, a ales o vacanţă în compania porcilor ca să facă pace cu soţul său, Jay Rutland (35 de ani).

În urmă cu două luni, cei doi erau în pragul divorţului, din cauza scandalului în care era implicat Rutland, care s-a ocupat de spălarea banilor unor traficanţi de droguri.

Tamara Ecclestone (31 de ani) a fost fotografiată în timp ce înota cu grohăitorii. Foarte încântaţi de băile cu porcii păreau şi soţul său, Jay, dar şi fetiţa lor, micuţa Sophia, în vârstă de doi anişori.

Tamara şi soţul au hrănit grohăitorii spre amuzamentul fiicei lor. Cu toţii s-au distrat şi în compania iguanelor (n.r. - şopârle mari din zonele tropicale şi subtropicale) pe plajă.Click! spune

Insula Porcilor din Arhipelagul Bahamas e o atracţie pentru turiştii din întreaga lume, din 2010. Animalele lenevesc la soare, dorm şi mănâncă. Nu se tem de nimic! Au fost aduse de marinari ca sursă de hrană pe viitor. Ei nu s-au mai întors, iar porcii au supravieţuit, adaptându-se locului.

Mai multe