Robbie Williams a fost la un pas de moarte. Cum a ajuns să facă intoxicaţie cu mercur

17 decembrie 2020 16:48   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Robbie Williams a fost la un pas de moarte de la intoxicația cu mercur și arsenic. S-a întâmplat în timp ce artistul ținea o strictă dietă cu pește.

Cântărețul Robbie Williams a mărturisit că a fost la un pas de moarte. ”Mâncam de două ori pe zi pește și am avut cea mai mare intoxicație cu mercur pe care a putut să o vadă doctorul”, a spus cântărețul în vârstă de 46 de ani. ”Mi-am făcut testul de mercur pentru că soția mea e obsedată și face tot felul de teste tot timpul. Oricum, mulțumesc lui Dumnezeu pentru că am descoperit, fiindcă puteam să mor intoxicat cu mercur și arsenic”, a explicat artistul. Cântărețul e convins că soția sa, Ayda Field, de 41 de ani, pur și simplu i-a salvat viața trimițându-l la doctor.

Robbie Williams s-a culcat cu dealerul lui de droguri în seara în care şi-a întâlnit soţia

Robbie Williams a pozat gol. Imagini necenzurate

Nu e prima oară când soția i-a salvat viața

Robbie Williams a spus într-un interviu acordat unui post britanic de televiziune că Ayda Field i-a mai salvat viața în trecut. ”Sunt de 15 ani cu soția mea și ea mi-a dat viață”, a spus artistul, explicând că avea o viață mizerabilă înainte de a o cunoaște. Datorită ei, a renunțat la vicii. Și copiii sunt cel mai bun lucru care i s-a întâmplat, a mai spus cântărețul. Robbie și Ayda s-au căsătorit în 2010 și au împreună două fete, Theodora, de 8 ani, și Colette, de 2 ani, și un băiat, Charlton, de șase ani.

Mai multe