Andreea Tonciu, gafă de milioane! A scos "porumbelul pe gură", în direct la TV: "Giani Kiriță este plictisitor la pat"!

8 ianuarie 2021 21:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Tonciu nu se dezminte! Nici măritată vedeta nu tace. Invitată la Pro TV în emsiunea lui Cătălin Măruță, fosta asistentă TV a șocat pe toată lumea cu răspunsurile date la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc!”.

Vedeta nu a putut să facă față sosurilor iuți ca focul încă de la prima îmbucătură și dezinvoltă a început să dea din casă în ceea ce privește viața personală mai abitir ca niciodată. Se știe că Andreea Tonciu, una din fetele de oraș curtate mai ales de fotbaliști, a avut o tinerețe agitată.

Vedeta nu a făcut publice până acum decât relațiile de lungă durată pe care le-a avut. Șocul a venit la întrebarea „Ce partener de-al tău a fost cel mai plictisitor în dormitor?” Atunci Tonciu a rostit cu zâmbetul pe buze numele lui Giani Kitiță! „Giani Kiriță a fost! Nu știi și tu că aștia cu mușchi nu fac mare lucru în pat?!”, a spus bruneta, lăsând asistența mască.O altă întrebare la care vedeta a cedat și a nu a mai vrut să mănânce iute a fost „Ce bărbați celebri din showbiz ți-au făcut curte și i-ai refuzat?” Și aici surpriza a fost mare. „Ilie Năstase, Ianis Zicu și Bănel Nicoliță”, a venit răspusul prompt al lui Tonciu, care a adăugat l-ar fi prefrat pe Ion Țiriac lui Ilie Năstase. De ce? „Pentru că are firma mai mare, e numele mai sonor”, a mai spus bruneta.Andreea Tonciu (34 de ani) este de patru ani măritată cu fostul fotblist Daniel Niculescu (27 de ani), cu care are și o fetiță Rebecca. Înainte să se mărite, Andreea a avut o relație îndelung mediatizată cu fotbalistul Nicolae Mitea. 

Mai multe