Cum a fost cerută în căsătorie Bella Santiago de soțul ei român

31 august 2019 12:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bella Santiago, câștigătoarea concursului de voce, X Factor, din 2018, și-a găsit liniștea lângă un român cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Artista care s-a făcut remarcată pentru prestațiile impecabile de la X Factor și Eurovision face dezvăluiri emoționante despre soțul ei, Nicu.

Iată că după momente grele prin care a trecut, Bella Santiago este foarte fericită, iar acest lucru i se poate citi cu ușurință pe chip. Cântăreața a mărturisit că de când l-a cunoscut pe soțul ei este cea mai fericită femeie, mai ales că fiica ei deja îl consideră tată.

Bella Santiago și-a adus fiica în România

Bella Santiago și Nicu Grig s-au întâlnit prin solistul trupei Jukebox, cu care artista are o relație de prietenie foarte apropiată.

„El este un om foarte bun, cu un suflet frumos. L-am cunoscut prin solistul trupei Jukebox, Alex, care îi este un prieten apropiat. A devenit un prieten foarte bun și pentru mine, iar apoi soț. (râde) Familia lui a devenit și familia mea. Este o familie frumoasă care m-a acceptat și simt că mă iubește. Cu prietenii lui nu mă simt ciudat, sunt niște oameni foarte sociabili și amuzanți și știu să se bucure de viață, ca și el”, a declarat ea pentru viva.ro.

„A fost pe 6 septembrie 2018, la ora 7 dimineața. S-a trezit devreme și s-a îmbrăcat frumos. Eu dormeam și am auzit că cineva bate la ușa dormitorului. Când am deschis, era el îmbrăcat la costum, s-a pus în genunchi și m-a cerut de soție. Trei luni mai târziu, pe 5 decembrie, a avut loc cununia civilă. A fost minunat totul, a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața mea, cu un singur regret: că nu a fost și fiica mea prezentă atunci, dar vom recupera timpul petrecut împreună. Și apropo de asta, m-a făcut extrem de fericită faptul că prietenii soțului meu, acum și prietenii mei, ne-au făcut un cadou minunat, de care o să-mi amintesc pe viață: biletele de avion pentru Filipine, pentru a o aduce aici pe fetița mea.”

Fiica Bellei Santiago îl consideră deja tată pe soțul ei

„A fost o întâlnire frumoasă și emoționantă. Ei au mai vorbit prin videocall și s-au împrietenit, deja îl consideră tatăl ei dinainte să îl vadă. Acum îi spune „tati. În România s-a obișnuit repede, chiar a învățat rapid cuvinte și expresii în limba română. Acum merge la meditații, o pregătim pentru școală și mi-ar plăcea să intre la o școală normală, în limba română. Nu mai vrea în Filipine!”

În finalul interviului, Bella a mărturisit că, în prezent, ea nu mai are niciun fel de legătură cu tatăl biologic al fiicei sale, iar copila nu-și mai dorește să se întoarcă în Filipine.

„Nu mai există nicio conexiune, el a dispărut la fix o lună după ce am născut. A plecat și nu a mai venit înapoi. Am rămas singură și a trebuit să muncesc singură să-mi cresc fetița. A fost greu, dar toate au trecut și acum sunt cea mai fericită soție și mamă din lume.”

Mai multe