Daniela Crudu, propunere indecentă de la fosta lui Mitea

18 februarie 2016 10:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Daniela Crudu nu trezeşte doar imaginaţia bărbaţilor, ci şi pe cea a femeilor. Bruneta a primit la redacţie un superb buchet de flori, însă a fost surpinsă să afle că admiratorul ei secret este de fapt o domnişoară focoasă. Fosta iubită a lui Nicolae Mitea, Gabreila, este cea care i-a trimis trandafirii la sediul de la Antena 1.

S-a stresat să afle identitatea celui care i-a expediat un cadou floral la muncă şi nu mică i-a fost mirarea când a descoperit cine se ascundea în spatele iniţiale "G". Fosta iubită a lui Nicolae Mitea, gabriela, a mărturisit că ea este cea care a vrut să-i facă o surpriză Danielei Crudu. Şateba a povestit că este o femeie fără prejudecăţi şi că nu are nimic împotrivă cu relaţiile între persoane de acelaşi sex.

Dezamăgită de bărbaţi, Gabriela pare dispusă să-şi încerce norocul la fete. Prima ei ţintă se pare că este asistenta lui Dan Capatos, care nici ea nu a părut deranjată de propunere. "Eşti foarte frumoasă. Cred că ne-am distra de minune dacă am ieşi împreună weekendul acesta într-un club", i-a spus Daniela tinerei care încearcă să o cucerească. "Eu sunt o tipă romantică. Îmi plac florile şi invitaţiile la cofetărie, la film", a spus şi Gabriela. 

În trecut, şatena a înecract o relaţie cu fotbalistul Nicolae Mitea însă cei doi nu au ieşit să se afle prea mult pe aceeaşi lungime de undă.    

Mai multe