Dima Trofim cerşeşte iubire de la Iulia Vântur

14 octombrie 2014 18:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dima Trofim, cântăreţul care a devenit cunoscut tinerilor din România odată cu trupa LaLa Band, a filmat săptămână trecută primul videoclip din cariera solo, pentru piesa “Cerşesc iubire”.

Invitata speciala si cea care a jucat rolul femeii fatale in aceasta poveste a fost Iulia Vantur, care a stralucit pe platourile de filmare. Intr-o rochie rosie semnata Cristina Savulescu, Iulia si-a intrat rapid in rol, ispitindu-l si  seducandu-l  pe interpret. “Desi am destula experienta in ceea ce priveste filmarile, in ziua respectiva am trecut prin tot felul de stari. Stiind ca trebuie sa dau totul si ca toti acei oameni  s-au adunat acolo pentru mine, am avut tot felul de emotii... atat pozitive, constructive, cat si unele total neintelese, mai ales cand filmam alaturi de Iulia, este o femeie superba si e foarte greu sa te mai concentrezi la ceva in afara de ea.  De fapt, acesta asta a fost rolul meu: sa ma las sedus, cucerit, dominat de ea.  Va fi o poveste cu multa nebunie, pasiune si chimie si abia astept sa ma vad in postura de barbat sedus”, a explicat Dima.

“Am acceptat invitatia de a aparea in videoclipul piesei ‘Cersesc iubire’, alaturi de Dima, pentru ca mi-au placut piesa, scenariul si echipa cu care am lucrat. In plus, Dima este extrem de talentat, aveam toata increderea ca va iesi un proiect de calitate. A fost o experienta foarte frumoasa si abia astept sa-l vedeti pe Dima cersind iubire de la mine”, a spus Iulia Vantur.

Mai multe