Două vedete de la Antena 1, eliminate de la «Vocea României»

1 octombrie 2017 17:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vineri am avut parte de o nouă surpriză la „Vocea României”, de la PRO TV, când pe scenă a urcat Dan Bubuioc (38 de ani), fost membru al trupei Bliss, în care a activat şi Doru Todoruţ (Deepcentral).

Trupa Bliss a luat fiinţă în urma concursului “Popstars”, difuzat la PRO TV în 2003, însă s-a destrămat după doi ani de activitate. Între timp, Dan Bubuioc a ajuns la Antena 1, unde ani de zile a fost una dintre vocile de la Observator (voice-over). A plecat însă şi de acolo, iar acum lucrează în vânzări. Din păcate pentru Dan, juraţii Tudor Chirilă, Smiley, Loredana şi Adi Despot nu s-au întors cu scaunele, aşa că n-a mers mai departe în competiţie.

Într-una dintre ediţiile trecute, Alexandra Bădoi (28 de ani), tot fostă vedetă la Antena 1, la Meteo, a avut şi ea acelaşi ghinion.

Mai norocos a fost însă Dima Trofim (28 de ani), ex-LaLa Band şi actor în „Pariu cu viaţa” (PRO TV), care a avut parte de două scaune întoarse, alegând să meargă mai departe cu Smiley. Anul trecut, şi el a fost concurent la „Te cunosc de undeva!”, la postul rival.

Mai multe