EXCLUSIV Sora lui Sergiu Nicolaescu, cadou scump de la cumnată

9 ianuarie 2015 23:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Iolanda Nicolaescu a avut o zi frumoasă marţi, când a împlinit 88 de ani. Sora regretatului regizor Sergiu Nicolaescu a fost vizitată de prieteni, iar de la cumnata sa, Dana (37 de ani), a primit un cadou scump.

Au trecut trei ani de când celebrul său frate s-a stins. O perioadă foarte grea pentru Iolanda Nicolaescu, mai ales că, până astă-vară, a fost certată cu văduva regizorului, din cauza averii pe care acesta i-a lăsat-o în totalitate soţiei. Întotdeauna, însă, prietenii i-au fost aproape Iolandei, au susţinut-o şi au ajutat-o, iar, în 6 ianuarie, când a împlinit 88 de ani, au venit s-o felicite.

Am venit special de la Bechet să-i spun „La mulţi ani!”. Am ciocnit un pahar de şampanie şi am stat de vorbă, ne-am adus aminte de tinereţe. Mi-a spus că, de când s-a împăcat cu Dana, aceasta are grijă de ea din toate punctele de vedere. Nu-i lipseşte absolut nimic. Cumnata sa vine aproape zilnic la ea, iar, de ziua ei, i-a adus un buchet superb de flori şi un parfum scump”, ne-a declarat prietena Iolandei Nicolaescu, Marga Glăvan.

De altfel, chiar sora regizorului a declarat, în toamnă, pentru Click!, că s-a împăcat cu văduva regizorului: „Ne-am împăcat. Sunt foarte fericită! Dana îmi dă tot ce îmi trebuie. Nu mai există nici un proces”. Potrivit unor surse din anturajul familiei, între cele două a fost întocmit un contract de vânzare-cumpărare al apartamentului Iolandei din strada Zambaccian, cu clauză de întreţinere.

Conform actului, Dana se obligă să aibă grijă de cumnata sa până la moarte: să-i plătească întreţinerea, menajul, mâncarea, medicamentele. În plus, îi dă 1.500 de lei pe lună şi i-a deschis un cont cu o sumă de bani.

Are grijă de papagalul regizorului

Iolanda Nicolaescu n-a mai ieşit din casă de şapte ani, din cauza unor probleme de sănătate pe care le are la nivelul picioarelor. Apropiaţii o vizitează des, dar tot singură e. Există, însă, două vietăţi care îi sunt mereu aproape: pisica Liuba şi papagalul Coco, pe care l-a primit de la fratele său în 1960.

Pasărea, despre care Iolanda spune, glumind, că e de vârsta ei, e foarte vorbăreaţă şi e şi „vedetă” de cinema. Coco a apărut în filmul româno-german, regizat de Sergiu Nicolaescu, „Mihail, câine de circ”, produs în anul 1979.

Mai multe