Ferma Vedetelor: Mircea N. Stoian, luat peste picior de concurenți

23 februarie 2016 22:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Trei dintre concurenții de la Ferma Vedetelor au luat o cameră de filmat și s-au furișat noaptea afară pentru a-l filma pe Mircea N. Stoian, care mișuna toată noaptea prin exteriorul camerei în care stătea.

Octavian Strunilă, Viorel și Sorana au făcut de pază o noapte pentru a demonstra că Mircea N. Stoian umblă prin fermă și face diverse strategii. Cei trei au complotat pentru a demonstra că fostul co-prezentator de la "Un show păcătos" se trezește în toiul nopții și își ascunde lucruri: o sticlă cu apa, un cuțit și o papiot cu ață.

Strunilă și-a exprimat clar părerea pe care o are față de acțiunile lui Mircea: "Anda avea oarecum dreptate. Trântește uși, le deschide, le închide. Am stat la foc două ore și făcea asta continuu. De trei ori s-a trezit, a făcut strategii. Umblă noaptea prin fermă și ziua se preface că e obosit, că face preinfarcturi." Și Sorana a fost de acord întru totul cu Anda Ghiță: "Fata asta a avut dreptate tot timpul. Îmi cer scuze pentru că am zis că și ea are o parte din vină."

Mai multe