FOTO EXCLUSIV Ce rușine! Anda Adam, surprinsă cu absorbantul la vedere, pe scenă!

9 decembrie 2014 22:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Exact în seara în care Anda Adam a primit premiul pentru cea mai fashion artistă din România, ea a a reușit să gafeze din punct de vedere estetic, expunându-și absorbantul în văzul lumii.

Cântăreața, în vârstă de 34 de ani, a fost prezentă, luni seara, pe scena de la Bucharest Fashion Week, unde a interpretat ultima ei piesă "Gloanțe oarbe". Îmbrăcată foarte sexy, Anda Adam i-a înnebunit pe invitații de la eveniment, prin ținutele ei sexy și mișcările lascive. Din păcate pentru ea, din cauza rochiței foarte scurte și a coregrafiei dinamice, artista a fost surprinsă cu absorbantul la vedere. Chiloțeii negri și dresul plasă nu au reușit să-i acopere zona genitală, astfel încât piesa de igienă intimă să nu fie vizibilă la exterior.

Gafa de proporții a avut loc exact în seara în care Anda Adam a fost recompensată pentru stilul său vestimentar în vogă, ea primind premiul pentru "Cea mai fashion artistă", în cadrul evenimentului Romanian Fashion Awards, din cea de-a șasea seară a festivalului de modă. Paradoxal, cu câteva ore înainte și după prestația ei pe scenă, vedeta a purtat o rochie decupată neagră, transparentă pe alocuri, la care nu a purtat deloc lenjerie intimă.

Bucharest Fashion Week este cel mai mare festival de modă din sud-estul Europei. El s-a desfășurat la București, în perioada 1-6 decembrie și a reunit cele mai noi colecții ale peste 30 de designeri români și internaționali.

GALERIE FOTO

Mai multe