FOTO EXCLUSIV Ei îşi rup oasele în ring pentru 2.000 € pe ediţie!

26 septembrie 2014 22:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mult a fost, puţin a mai rămas până când “Dansează printre stele” va debuta la Antena 1. Duminica viitoare, 12 vedete se vor întrece în ring, însă până atunci au de înfruntat antrenamente draconice, care se lasă cu vânătăi şi chiar accidentări. 2.000 € e onorariul pentru care VIP-urile suportă acest calvar.

Nu este un show caritabil, aşa cum era “Dansez pentru tine”, la PRO TV, ci un concurs de dans veritabil, care va debuta pe 5 octombrie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Tocmai de aceea, partenerii celor 12 vedete sunt dansatori profesionişti, perechile fiind la ora actuală în mijlocul antrenamentelor chinuitoare.

Ca la fiecare show solicitant, nici aici concurenţii nu sunt feriţi de vânătăi, accidentări, căderi de calciu, oboseală, certuri, însă onorariul îi ajută să treacă mai uşor peste aceste probleme.

Click! a aflat, conform unor surse din piaţa media, că vedetele dansatoare vor primi aproximativ 2.000 € pe ediţie, sumă care-i motivează să tragă tare, pentru a rămâne cât mai mult în concurs.

Au fost probleme cu numele emisiunii

Uşor de spus, greu de făcut! Să nu uităm că Alina Puşcaş (30 de ani), care acum va dansa alături de Bogdan Boantă, a avut mari probleme vara aceasta, când a concurat la “Splash! Vedete la apă”, părăsind show-ul pe targă din cauza unei lipotimii şi a unei pneumonii.

Diana Munteanu (35 de ani), în mijlocul problemelor conjugale cu Claudiu Niculescu, şi-a găsit un partener simpatic la “Dansează printre stele”, în persoana coregrafului Ştefan Ciubotaru.

Solista Alina Eremia (20 de ani) va dansa cu Iuri Ribac, Cosmina Păsărin (31 de ani) îl va vrăji în pas de dans pe coregraful Bruce, marea gimnastă Sandra Izbaşa (24 de ani) îl va avea ca partener pe celebrul Petrişor Ruge, iar solista Raluka (24 de ani) pe coregraful Lilian Cărăuş.

Şi concurenţii-băieţi – Cosmin Seleşi, Nicolai Tand, Speak, Vladimir Drăghia, Mihai Ristea şi Muneer – au primit partenere sexy.

Dacă perechile au fost întocmite uşor, cu numele emisiunii au fost ceva probleme.

Iniţial, show-ul a fost anunţat cu titulatura “Dansează printre vise”, însă săptămâna trecută s-a stabilit denumirea finală, “Dansează printre stele”.

Asta pentru că atât PRO TV, cât şi Antena 1, ­depuseseră solicitări de înregistrare a mărcii respective, dar şi a unor derivate.

Cum BBC, care deţine formatul iniţial, a revendicat titlurile respective şi a obţinut câştig de cauză, Antena 1 s-a ales şi ea cu varianta dorită, “Dansează printre stele”.

Uite ce obosiţi merg la antrenamente!

Orele petrecute în sala de dans şi-au spus cuvântul. Fotoreporterii Click! i-au surprins recent pe Vladimir Drăghia şi pe partenera sa, Elena Voscoboinic, pregătiţi să meargă la muncă, mai exact la antrenamentele de la “Dansează printre stele”.

Îmbrăcată în trening, cu geanta pe umăr şi fără machiaj pe chip, Elena nu mai seamănă deloc cu bruneta sexy pe care am văzut-o în 2009, în ring la “Dansez pentru tine”, de la PRO TV. Ea a fost atunci partenera actorului Radu Vâlcan.

Mai multe